Home Zdraví, kosmetika Zdravotní pomůcky Okusovací rybky, Garra rufa, Dr.fish, Doktor fish

Okusovací rybky, Garra rufa, Dr.fish, Doktor fish

Celá ČR
1. 4. 2024 - 16:43 (upraveno)
22 Kč
Prodávající

Popis

Zakázková výroba, školení, certifikát o školení, PROFESIONÁLNÍ ZAŘÍZENÍ - Výroba na zakázku - zameření na prodej nebo pronájem - vyrábíme nábytek v libovolné barvě a počtem rybek pro použití rybí pedikúry GARRA RUFA pedikúra manikúra.
Samostatne rybky za cenu 22,- ks pri odberu 300ks. Lze i drobné množství, např 20kusu. U nas nakupují i překupníci rybek ... V ceně instalace je i základní vybava jako je síťka, krmení, chemie na úpravu vody, pHtest atd.

Mezi naše nejvýznamější zákazníky patří wellness studia v Praze, Brně, Zlíně, Luhačovicích,Karlovych Varech, Plzni, Ceská Lípa, Poděbradech, Teplicích, Hradci Králové, Trutnov, České Budějovice, Ostrava, Přerov a mnoho dalších. Mezi naše reference patří i drobná pedikérská studia po celé ČR a SK. SK napr Senica, Bratislava, Nitra, Trenčín, Trnava, Košice, Žilina, Malacky a dalsí Nabízíme zhotovení kompletu na klíč přesně podle Vašich požadavků. Nádrže jsou VŽDY skleněná akvária z velmi masivního skla a nehrozí prošlápnutí a nejsou tvárná jako plastová.
Údržba je mnohem jednodušší a odstranění vodního kamene ze skla je jednodušší. UV sterilizátor je ovládán elektronikou pro maximalni pohodlí obsluhy. Automatické topení s termostatem a další vychytávky. Jde o PROFESIONALNI ZAŘÍZENÍ. Pronájem i prodej je možný i pro domácí použití. Servis zajištěn na několika místech ČR a další pobočky zřizujeme. Všechny komponenty k dodání do 5ti dnů. Všechny sety obsahují kvalitní německé komponenty. Filtrace vždy obsahuje UV-C lampy pro maximální hygienu. Používáme elektronické spínače pro jednoduché ovladani sterilizace apod. Jsme česká firma a uděláme pro Vás maximum.

Samostatne rybky za cenu 19,- ks pri odberu 300ks. Lze i drobné množství, např 20kusu. U nas nakupují i překupníci rybek ... V ceně instalace je i základní vybava jako je síťka, krmení, chemie na úpravu vody, pHtest atd.

Základní údaje

Oblast inzerce
Celá ČR
Druh inzerátu
soukromá inzerce
Číslo inzerátu
25081763417948331518
22 Kč
Prodávající

Okusovací rybky, Garra rufa, Dr.fish, Doktor fish

Zavřít Zavřít
Prodávající
Červený Jindřich
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!