Home Zdraví, kosmetika Zdravotní pomůcky Antibaktriální a dezinfekční gel proti virům na ruce 150ml
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Antibaktriální a dezinfekční gel proti virům na ruce 150ml

Celá ČR
31. 8. 2020 - 15:32
238 Kč
Prodávající

Popis

Prostředek - sprej na dezinfekci rukou a povrchu Chogan dezinfikuje kůži, dokonce i zraněnou (rány a popáleniny), a je silným antiseptikem: zabraňuje množení mikroorganismů a virů a zpomaluje je díky přítomnosti benzalkoniumchloridu ve složení (0,1%), silné antiseptikum, které má široké spektrum účinku proti grampozitivním a gramnegativním bakteriím, některým houbám, spórám a řasám. Může být použit pro ošetření různých povrchů, jako jsou: mramor, kámen, nástěnné malby, keramické materiály, kovy, přírodní kaučuky, syntetické kaučuky, textilie, papír, rostliny a zařízení. Dezinfekční účinek je okamžitý na kůži; na povrchu je však pojištěn do 12-24 hodin.


ZPŮSOB POUŽITÍ: Naneste na postiženou a okolní oblast, třením po dobu nejméně 30 sekund. Operaci opakujte několikrát denně. Na povrchy nastříkejte přímo a nechte zaschnout.


Varování: U povrchů se odpařuje přímo a nechá se uschnout. Je kontraindikován u osob s přecitlivělostí na léčivou látku nebo na některou z pomocných látek. Neaplikujte na děti do 3 let. Požití nebo vdechnutí může mít vážné následky. Při požití produktu okamžitě vyhledejte lékaře. Zamezte přímému kontaktu s očima. Po aplikaci produktu se vyhněte vystavení ultrafialovým paprskům (slunce a umělé zdroje). Dlouhodobé používání pro lokální použití může vyvolat hypersenzitizační jevy; v takovém případě ukončete léčbu. Vyvarujte se současného použití jiných antiseptik a / nebo detergentů. Časté aplikace produktu mohou způsobit podráždění a suchost pokožky.

Složení: Alkohol denat, aqua, benzalkoniumchlorid, parfum, benzylalkohol, hexyl cinnamal, limonene.

Antibaktriální a dezinfekční gel proti virům na ruce 150ml

Zavřít Zavřít
Prodávající
petra brv
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!