Home Zdraví, kosmetika Zdravotní pomůcky Harmonizér ViaHuman standard
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Harmonizér ViaHuman standard

Celá ČR
17. 4. 2019 - 07:51
4 990 Kč
Prodávající

Popis

Slyšeli jste už o tom,že voda má paměť a dá se programovat ? Znáte práci japonského vizionáře Masaru Emota ?Harmonizér je jedinečný český výrobek, který přispívá ke zkvalitnění vody. Harmonizér ovlivňuje strukturu vody, díky čemuž se do ní dostávají jen pozitivní informace, které výrazně ovlivní Váš život. Dopřejte svému tělu to nejlepší a poznejte opravdovou moc vody. Již žádné škodlivé látky, ale pozitivní informace, které skutečně poznáte!Struktura běžné vody z vodovodního řádu je ovlivněna negativním způsobem procesů jejích úprav na pitnou vodu, chlorací, nepřirozeným pohybem v potrubí i průchodem přes geopatogenní zóny. Smyslem harmonizéru je vložit do vody, kterou vypijete nebo s ní omyjete, své tělo, pozitivní informaci a tím zvýšit její jemněhmotnou energii.

Existují dvě varianty harmonizéru,které se odlišují použitými materiály.

Varianta standart má některé části vyrobené z plastového materiálu.Varianta premium je má z nerezi a ručně vyráběného skla.

Jak Harmonizér funguje

Harmonizer v sobě spojuje několik principů na ovlivnění kvality vody změnou její struktury. Není cílem harmonizéru z vody odfiltrovat látky nebo jinak upravovat chemické složení. Je určen k napojení na kuchyňskou nebo koupelnovou baterii vodovodu, kde se předpokládá, že voda už je upravena na pitnou a zdravotně nezávadnou. Harmonizér je konstruován tak, že voda je při průchodu zrychlena = zvýší se její kinetická energie, aby se simuloval pohyb vody v horské bystřině a následně při výstupu z harmonizéru došlo v perlátoru k intenzivnímu okysličení a snadnému uvolnění škodlivého chloru. Zvýšená kinetická energie vody je dál v harmonizéru využívána při průchodu přes vířící spirály. Tyto spirály mají stoupání ve tvaru Fibonacciho posloupnosti, která je nazývána zlatou spirálou nebo také spirálou života. Je to zásadní tvar vyskytující se ve stavbě živých organismů.

Po vstupu do Harmonizéru je voda vedena levotočivou jinovou spirálou orientovanou odstředivě. To je rozkladná, uvolňující forma pohybu. Smyslem této spirály je uvolnit a zbavit vodu negativních informací, které v sobě nese. Uvede vodu do energeticky neutrálního stavu – připravenou na načítání nových informací. Dále takto připravená voda protéká přes krystalovou sadu. Krystaly se od starověku používají k léčení a lze je programovat pro konkrétní účel.

Křišťály v harmonizéru mají program vkládat do vody pozitivní a léčivou energii a pohlcovat negativitu. Minerál karneol je schopen energeticky čistit ostatní minerály a jeho funkcí je udržovat křišťály stále funkční. Šungit je jedinou přírodní formou negrafitového aktivního uhlí obsahující fullereny. Používá se čištění vody a zvýšení detoxikačních schopností. Stříbro má známé antipatogenní účinky. Po průchodu přes krystaly je voda vedena pravotočivou jangovou spirálou orientovanou dostředivě. To znamená formou pohybu, která tvoří, rozvíjí, zušlechťuje a buduje. To jsou vlastnosti spirálovitého pohybu z vnějšku dovnitř, tedy pohybu dostředivého.

Celý labyrint harmonizéru je uložen v skleněné komoře. Podle výzkumu Masaru Emota dokáže voda načítat informaci z okolí. Skleněná komora je opatřena laserově gravírovaným textem. Jeho smyslem je poděkování vodě s prosbou, aby byla očistnou, léčivou a prospěšnou každému člověku.

Voda z harmonizéru lépe chutná,má upravenou strukturu,které je snadněji přijímána buňkami živých organismů a má velmi dobré detoxikační schopnosti.

Toto zařízení je patentově chráněno.Současně je jediným obdobným českým výrobkem,s precizním provedením a příznivou cenou.

Životnost je dána použitými materiály,bezniklovou nerezovou ocelí a bezolovnatým sklem.Harmonizér si pořídíte jen jednou v životě. Jedná se o dlouhodobou investici do vlastního zdraví s trvalou hodnotou.Nabízíme jednoduchou možnost odzkoušení účinnosti během 60 dnů.

Po tuto dobu platí záruka na vrácení nepožkozeného zařízení bez udání důvodu.

Harmonizér ViaHuman standard

Zavřít Zavřít
Prodávající
Richard Synčák
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!