Home Zdraví, kosmetika Whirlpool a vířivky Vířivka Peakline Elbrus série 230
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Vířivka Peakline Elbrus série 230

Celá ČR
28. 9. 2020 - 10:18
324 000 Kč
Prodávající

Popis

Vířivka Peakline Elbrus série 230 čtvercového tvaru vyrobená z nezničitelného rámu WPS, směsi tvrdého dřeva a plastu. Vana SPA je vyroben z ekologického akrylu a ABS, plastu s vlastnostmi vylepšeného polystyrenu. Je odolnější, lehčí, dokonale izoluje teplo a zvuk a je biologicky odbouratelná. Vana byla navíc pokryta izolací o tloušťce 2 cm, což v kombinaci s termokrytem odolným proti UV záření a perfektně sladěným s vanou snižuje provozní náklady na minimum.

Zahradní jacuzzi s hydromasáží má až 7 míst optimálně umístěných, aby zajistil maximální komfort a jedinečný zážitek z masáže celého těla pro každou osobu. SPA WELLDOME ™ instalován uprostřed vany obsahuje čtyři páry nastavitelných trysek umístěných v úhlu k sedadlům, které poskytují masáž chodidel. Jedno ze sedadel je vybaveno masážními tryskami v pase, zádech a kříži, které poskytují masáž napjatých svalů. Druhé sedadlo poskytuje relaxační masáž masírující krk, ramena, záda, boky a stehna.

Vířivka SPA pro sedm osob vybavené až 78 nastavitelnými vodními a vzduchovými tryskami poháněnými 3 pumpami s výkonem 9 koní, které v kombinaci s aromaterapií, efektivním LED osvětlením a audiosystémem AQUASOUL ™ 2.1 POP-UP vytvoří dokonalou atmosféru pro relaxaci. Všechny funkce vany, jako je nastavení teploty vody, hydromasáž, vodní atrakce a LED osvětlení, jsou ovládány rozsáhlým ovládacím panelem Wellis Smart Touch pro plynulejší a přesnější nastavení masáže.

Součástí standardní výbavy vany SPA Elbrus 230 jsou další ovládací panely, které vám umožní ovládat funkce vany bez vstávání, a aplikace Wellis In.TOUCH 2 vám umožní spravovat vanu odkudkoliv na světě prostřednictvím telefonu. Vířivá vana má rozsáhlý filtrační a dezinfekční systém s oběhovým čerpadlem, které dokáže pumpovat vodu několikrát denně, a UV lampou.

Vana Elbrus 230 SPA s hydromasáží je ideální pro dovolenkové centra, soukromé domy, kde si ji můžete dát na terasu nebo do zahrady a vychutnat si masáž po celý rok.

ELBRUS 230 s hydromasáží
7 místná
Rozměry: 2300 × 2300 × 900 mm
Materiál vany: POLI-MAX ™ Akryl (tloušťka 6,3 mm) vyztužený PU pěnou
Tepelná izolace: 2 cm
Místa k sezení: 7 osob
Vodní kapacita: 1560 l
Těleso: StarSide ™ UV-důkaz
Rám: Nerozbitné WPS
Prázdná hmotnost: ~ 410 kg
ELEKTRICKÉ napájení: 3 x 16A 230V / 400V 50Hz nebo 1 x 32A 230V / 50Hz
Celkový počet trysek: 78 vzduch / voda
Hydromasážní čerpadla: 3x 3 HP jednootáčkové + energeticky úsporné oběhové čerpadlo Gecko W-EC (0,19 kW) (průtok 240 l / min)
Dezinfekce vody: 1x UV-C lampa
Antibakteriální filtr: 3x antymikrobiálne filtry
Ohřívač vody: průtokový ohřívač 3kW / 230V / 50Hz
Systém ovládání vany: Wellis Smart Touch
Odtok: 1 (3/4 ')
Německý certifikát kvality TÜV Rheinland

KOMFORTNÍ VYBAVENÍ:
Osvětlovací chromoterapie: 16 × 1 LED na povrchu vodní hladiny, podvodní centrální lampa 55 x 1 LED, 4x osvětlené opěrky hlavy, 1x osvětlená vodopádovým tryska.
Osvětlený stůl na brýle: 4
Osvětlené rohy krytu StarLight: Ano
Aromaterapie: 1
Termoobal: Ano
Audiosystém AquaSOUL ™ 2.1: POP-UP (2 oválné 50 W reproduktory + 300 W subwoofer) + Bluetooth komunikace

Vířivka Peakline Elbrus série 230

Zavřít Zavřít
Prodávající
Euro Spas
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!