Home Zdraví, kosmetika Whirlpool a vířivky PLAVECKÝ bazén s vířivkou Swimspa RIO GRANDE 6 místni
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

PLAVECKÝ bazén s vířivkou Swimspa RIO GRANDE 6 místni

Celá ČR
16. 9. 2020 - 10:04
860 000 Kč
Prodávající

Popis

Plavecký bazén s vířivkou Swimline Rio Grande v nejnovější verzi 2019, založená na mnohaletých vylepšeních a vývoji modelu, je hluboká téměř 1,5 metru, široká 2,3 metru a dlouhá až 6 metrů, což umožní pohodlné plavání v různých stylech, od Kraut po motýla. Plavecká oblast byla zvětšena na téměř 200 cm širokou a 314 cm dlouhou, což je v této třídě van opravdu super výsledek!

Plavecký bazén je vyroben ze silného rámu z nerezavějící oceli a povrch je z ekologického akrylu a ABS, Pěny POLI-MAX ™ o tloušťce 5 mm, plast s vlastnostmi polystyrenu. Je odolnější, lehčí, dokonale izoluje teplo a zvuk a je biologicky odbouratelná. Kromě toho má vana termokryt, který je dokonale sladěný, odolný vůči UV záření, což snižuje náklady na používání bazénu na minimum.

Obrovský zahradní bazén s jednou částí slouží jako bazén a druhá po náročném plavání slouží na příjemný relax a odpočinek. Má 5 míst k sezení a 1 pohodlný gauč, což zaručuje maximální zážitek z masáže. Je to dokonalá kombinace SPA pro zdraví a duši s výkonným strojem na cvičení, který zlepšuje vytrvalost a tvar těla.
Turbína Rio-Grande je vybavena jednou velkou protiproudovou tryskou, kterou namísto tří klasických motorů pohání účinná speciální turbína W-Power. Díky tomu poskytuje správný výkon vodního proudu, který produkuje od 50 do 160 m3 za hodinu, přičemž využívá až o 75% méně energie s dvojnásobnou účinností ve srovnání s klasickými motory. Kromě toho je možné jej ovládat dálkovým ovládáním nastavením 6 úrovní vodního proudu. Turbína poskytuje vynikající odpor vůči pohybu při plavání, napodobuje přirozený říční proud a vytváří efekt vodního běžeckého pásu, díky čemuž můžete intenzivně cvičit, zlepšovat svou postavu a posilovat svaly jako v posilovně aniž abyste skutečně hýbaly. Vodní fitnes nezatěžuje klouby, koupání je příjemné a zdraví mimořádně prospěšné. Po vyčerpávajícím tréninku v bazénu může bazén přeměnit na vířivku s hydromasáží se 40 proudy voda-vzduch poháněnými dvěma z nejvýkonnějších 3- koni motory. Pohodlné místa k sezení ve vířivce udělají ze zahradního SPA oblíbené místo na odpočinek a relax.

Plavecký bazén má zabudované efektivně chromoterapeutické osvětlení, tři efektivně osvětlené fontány, vodopád a rozsáhlý systém filtrace, dezinfekce vody UV lampou. Kromě toho je zabudovaný i pokročilý zvukový systém AquaSoul Pro 4.1, který umožňuje připojení libovolného zvukového zařízení a poslech oblíbené hudby při koupeli. Všechny funkce vany, jako jsou zabudované vodní atrakce, teplota vody nebo LED osvětlení, jsou ovládány ovládacím panelem Wellis Smart Touch a aplikace in.Touch 2 vám umožní ovládat funkce vany ze smartphonu.

PLAVECKÝ bazén s vířivkou Swimspa RIO GRANDE s hydromasáží 6 MÍSTNÍ
Rozměry: 6000 x 2350 x 1470 mm
Materiál misky: POLI-MAX ™ Akryl (5 mm silný), vyztužený skleněnými vlákny
Místa k sezení: 5 osob
Místa na ležení: 1 osoba
Objem vířivky: 6890 l
Těleso: HorizontSide ™ šedá / černá / hnědá
Rám: nerez ocel
Prázdná hmotnost: ~ 1 200 kg
ELEKTRICKÉ napájení: 2 x (3 x 16A) 230V / 50Hz (400V)
Celkový počet trysek: 1x W-Turbine + 40 vzduch / voda
Hydromasážní čerpadla: 2 x 3 HP + 1 x oběhové čerpadlo. Gecko EZ-W
Protiproudové čerpadla: W-Turbine + 1 HP oběhové čerpadlo
Dezinfekce vody: 2x UV-C lampa
Antibakteriální filtr: 2x antibakteriální filtr
Ohřívač vody: 2x 3 kW / 230V / 50Hz průtokový ohřívač
Ovládací systém pro vanu: Wellis Smart Touch
Odtok: 1 (3/4 ')
Německý certifikát kvality TÜV Rheinland

VYBAVENÍ:
Osvětlení chromoterapie: 18 × 1 LED + 16x 1 LED na vodní hladině + lampa 55x 1 LED + 3x osvětlené fontány + vodopád
Další příslušenství: modul rybářského prutu
Termoobal: Ano
Vodní atrakce: 3x trojité fontány, 1x vodopád
Audio systém: AquaSoul Pro 4.1 (4 ks reproduktorů + 1x subwoofer 300 W)
Dodatečný ovládací panel: Wellis Smart Touch
Dálkové ovládání vany: dotykový modul 2

PLAVECKÝ bazén s vířivkou Swimspa RIO GRANDE 6 místni

Zavřít Zavřít
Prodávající
Euro Spas
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!