Home Zdraví, kosmetika Masáže Hledám práci wellness masérky
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Hledám práci wellness masérky

Hlavní město Praha
9. 9. 2019 - 14:19
Dohodou
Kupující

Popis

Jmenuji se Sylvie, jsem Wellness specialistka (získala jsem titul DiS. ve vyšším odborném studiu oboru Wellness – Balneo), masérka mimo oblast zdravotnictví, instruktorka ZTV (tyto oblasti ráda kombinuji s prvky jógy) a ambasadorka destigmatizace medical-wellness léčby psychiatrických onemocnění. Ve zkratce jsem celoživotní studentkou medical-wellness přístupů ke člověku.

Své wellness služby nabízím do pražských hotelů, do wellness studií, kanceláří i na akce. Preferuji Prahu 7,8,9, ale nebráním se i jiným nabídkám.
Nabízím: Wellness masáže – mimo oblast zdravotnictví, jde o kombinaci masérských technik, které mohu obohatit o mini konzultaci z oblasti zdravotní tělesné výchovy, regenerace, relaxace a wellness. Konkrétně jde o: sportovní m, indickou m. hlavy, havajskou m. s lávovými kameny/mušlemi, breussovu m., balneo terapii a zábaly a další. Ráda se dále vzdělávám.
Ráda s klientem hledám způsoby zvládání bolestí pohybového aparátu / negativní stresové zátěže kombinací masáží, cvičení a dalších regeneračních technik.

Dále nabízím cvičení zdravotní tělesné výchovy - zdravá záda a tvorbu wellness programu.

Primárně hledám spolupráci na smlouvu, DPP a DPČ. Více najdete na mých stránkách Zdraví posláním. Kontaktovat mne můžete přes email: zdraviposlanim@seznam.cz.

Hledám práci wellness masérky

Zavřít Zavřít
Kupující
Sylvie
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!

Upozornění

Pro vstup do této rubriky musíte být starší 18 let.


Kliknutím na tlačítko "Vstoupit" potvrzujete, že:
  • je vám alespoň 18 let
  • nezpřístupníte obsah této stránky žádné osobě mladší 18 let
  • vstupujete na tuto stránku dobrovolně
  • vás tento typ obsahu neuráží ani nijak neohrožuje