Home Zdraví, kosmetika Kosmetické služby Biologicky aktivní ORIGINAL kolagen s 10% slevou!

Biologicky aktivní ORIGINAL kolagen s 10% slevou!

Celá ČR
5. 4. 2021 - 14:49
840 Kč
Prodávající

Popis

Přírodní kolagen reprezentuje jeden z největších vynálezů světové biochemie a biotechnologie. Tento produkt Vám pomůže oklamat plynoucí čas. Ne nadarmo ho mnozí nazývají elixírem mládí, protože právě tím pro mnohé je. Můžete se zde seznámit s jeho opravdu až zázračnými vlastnostmi a účinností, se kterou se již seznámily tisíce žen (ale i mužů)...

Na rozdíl od běžných kosmetických přípravků, které někdy dokáží odstraňovat následky stárnutí kůže, kolagen útočí již na jeho příčiny. Vynález metody hydratace rybího kolagenu se stal jedním z největších vynálezů biochemie 20. století.

Přirodní kolagen si totiž zachovává dokonce i po uložení v nádobě ze skla strukturu trojité šroubovice - helisy, která je typická pouze pro bílkoviny živých organismů. Je pravděpodobně jedním z největších objevů světové kosmetologie i biotechnologie bílkovin. Dodnes však nebyl využit nejoptimálnějším způsobem.

Tento výrobek nemá nic společného s dosud v implantologii a kosmetologii používanými hydrolyzáty hovězích kolagenových vláken. Nemá tedy nic společného s kolagenem - "z peptidové mrtvoly". Je to živá bílkovina, revoluční objev!
Více v odkazu NA WEB.. CENY OD

Základní údaje

Oblast inzerce
Celá ČR
Druh inzerátu
soukromá inzerce
Číslo inzerátu
8711436873999524664
840 Kč
Prodávající

Biologicky aktivní ORIGINAL kolagen s 10% slevou!

Zavřít Zavřít
Prodávající
Zuzana šafrová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!