Home Zdraví, kosmetika Kosmetické služby Zábaly BodyWraps Slim
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Zábaly BodyWraps Slim

Jihomoravský kraj
19. 7. 2018 - 20:57
1 490 Kč
Prodávající

Popis

Ve studiu Fit-Body v Břeclavi a Hodoníně provádíme BodyWraps Slim - tělový zábal, který napomáhá k zeštíhlení postavy a zpevnění pokožky. Již po 1kúře garantujeme úbytek 5 – 30 cm v celkovém obvodu těla (měřeno na 9 místech).
Garance výsledku! Min. 5 cm jinak zábal neplatíš.

Jak Body Wraps SLIM funguje?
Speciální lázeň Vám z mezibuněčného prostoru a z tukových buněk vytáhne škodlivé toxiny. (úbytek ihned po 1. wrapu)
Povzbudí Váš organismus a tím urychlí hubnutí. Podpoří funkci lymfatického systému a tím dojde k vyloučení nadbytečné vody z těla.

Další výhody:
- podporuje spalování tuků
- odstranění nadbytečné vody v těle a snížení oteklostí
- odstranění pocitu nafouklého břicha
- pomáhá maminkám navracet postavy do původní velikosti
- detoxikace organismu, snížení únavy, posiluje imunitní systém
- obsahuje vitamíny, minerály – dodává energii, čistě přírodní produkt
- urychluje metabolismus a tím podporuje hubnutí

Nová, čistě přírodní směs pro zábaly Slim je hotový elixír krásy. Ve svém unikátním složení kombinuje vysoce efektivní látky, které mají zásadní účinky v oblasti zeštíhlení, detoxikace, péče o pokožku, ale i správného prokrvení těla.

Zábal Body Wraps Slim odvádí nadbytečnou vodu a odstraňuje toxiny dále. NOVĚ Klinické studie potvrzují: Prokazatelně pomáhá zabraňovat tvorbě nových tukových buněk, snižuje jejich akumulaci a stimuluje jejich odbourávání a rozklad. To vede k zmenšení objemu těla.

Spolu s látkami účinnými v boji s tuky navíc obsahuje i složky, které mají blahodárný vliv na správný průtok krve v těle, pomáhají od pocitu těžkých nohou a snižují srážlivost krve. Správné prokrvení hraje při zeštíhlení zásadní roli. Obsažené složky pomáhají dokonce i při křečových žilách všech typů.

Během zábalu mají nepostradatelnou funkci i složky, které jsou účinné při péči o pokožku. Stimulují syntézu kolagenu, ten je zodpovědný za elastické vlastnosti pokožky, uklidňuje kůži, zvyšuje její vlhkost a vyhlazuje ji. Obsažené minerální složky napomáhají opětovně mineralizovat a čistit pokožku a absorbují nečistoty. Zmatňují pokožku, absorbují přebytky mazu a pomáhají kůži regenerovat. I byliny obsažené v zábalu mají zásadní regenerační efekt. A navíc mají i protizánětlivé účinky a pomáhají při hojení ran. Díky Body Wraps SLIM budete mít hydratovanou a vyživenou pokožku.

Ke každému zábalu DÁREK:
- speciální detoxikační čaj
- detoxikační jídelníček
- voucher na EMS trénink do FIT-BODY Břeclav / Hodonín

Zábaly BodyWraps Slim

Zavřít Zavřít
Prodávající
Markéta Tichá
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!