Home Zdraví, kosmetika Kosmetické služby ZDARMA ROZŠÍŘENÍ VAŠICH SLUŽEB VE VAŠEM SALONU
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

ZDARMA ROZŠÍŘENÍ VAŠICH SLUŽEB VE VAŠEM SALONU

Celá ČR
25. 5. 2016 - 12:23
Dohodou
Prodávající

Popis

Upozornění pro kosmetičky a maséry.
Věnujte prosím čtyři minuty vašeho času, k přečtení následujícího sdělení. Proč vaši klienti musí dojíždět za dermálními službami do jiných salonů a vy to ani to třeba netušíte? Proč jim neposkytnete komplexní služby? Proč vašim klientům neposkytnete úplné pohodlí a spokojenost ve vašem salonu a sobě nadstandardní finanční profit?
Mějte ve svém salonu Třetí pilíř vaši prosperity –tz. dermální aplikace ,které jsou určeny pro kosmetické a masérské salony.
Proč název Třetí pilíř?
První pilíř činnosti vašeho salonu je vaše stávající činnost klasická kosmetika nebo masáže.
Druhý pilíř je jakýkoliv prodej produktu ve vašem salonu.
Třetí pilíř = dermální aplikace.
Dobu,vývoj a čas nezastaví nikdo z nás. V zahraničí je běžnou součástí salonu již zmíněný třetí pilíř a jejich prosperitou jsou dermální aplikace.A o jaké se jedná? Např. ( trvalá depilace, radiofrekvenční lifting- klasický nebo vakuový , tělové lasery- určené k tvarování těla ,kdy jsou klienti nadšeni s výsledkem,díky unikátně sestavené procedurúře, tělová radiofrekvence, přístrojová lymfodrenáž, infrasauna ,bělení zubů a mnohé další procedury.
V některých internetových časopisech se můžete dočíst o přístupu kosmetiček tkvz.třetímu pilíři,kde UK napsala,že nechutenstvím a neznalostí kosmetiček se zbytečně připravují o klientelu ,protože nejsou schopny docílit ručně tak vysokých výsledků jako za pomocí dermálních aplikací. Máte zájem o výše zmiňovaný třetí pilíř dermálních aplikací, který bude v nejbližší době nedílnou součástí prosperujících salonů v ČR stejně,tak jak tomu je v zahraničí?
Dovolte nám,abychom vám navrhli řešení , jak konkrétně ve vašem salonu vybudovat třetí pilíř , bez jakýchkoliv vašich investic a placení pronájmu. Představujeme vám naši rodinnou firmu MARETY, působící po celé ČR již více jak šest let. Máme své tři vlastní salony,kde provádíme kosmetiku , masáže a samozřejmě dermální ošetření. V rámci naší rodiny máme zakoupené i lázně, kde budeme rozšiřovat svoji působnost. Dále spolupracujeme s některými lékaři a přednášíme na kosmetických školách o dermálních aplikacích. Před šesti lety jsme dali dohromady projekt, který jsme nazvali Rodinné společenství salonu a v současné době máme více jak 100 spolupracujících salonu kosmetických i masérských .
CO VÁM VAŠE SPOLUPRÁCE S NÁMI PŘINÁŠÍ?
1.) Zdarma vytvoření třetího pilíře prosperity vašeho salonu a s tím spokojenost vašich klientů.
2.) Rozšíření vašich stávajících služeb o dermální aplikace.
3.) Nemusíte investovat ani platit žádné pronájmy za přístroje.
4.) Získáte od nás marketingovou podporu ,včetně případného finančního příspěvku na vaše akce inzerované v místním tisku.
5.) máte od nás dispozici veškeré informované souhlasy včetně klientských karet.
6.) Jste proškolená a dostáváte certifikáty na obsluhu všech dermálních aplikací.
7.) Všechny aplikace mají řádné certifikáty.
8.) Pomůžeme vám zařídit dodatek vašeho provozního řádu pro hygienu.
9.) Získáváte vysoký finanční profit .
10.) Smlouva je pouze na časové období , po kterou jsou aplikace u vás v salonu.Jinak nejste povinná vůbec ničím a ani se dále ničím nezavazujete .
11.) Dermální aplikace ,které se u vás provádějí ,máte některé sama na sobě ZDARMA a některé pouze za cenu provozní ch nákladů.
Pro naši rodinnou firmu je nejdůležitější spokojenost vašich klientů a s tím spojený váš finanční profit.Toto jako celek je výborným image pro váš salon ,ale zároveň i naši firmu.
Pro letošní rok přibíráme posledních 50 salonu z důvodů zajištění logistiky. Pokud vás náš návrh na spolupráci zaujal a máte případné dotazy neváhejte nás kontaktovat na tel.60246039,,721323477 nebo e-mailem na info@marety.cz, kde prosím uveďte váš tel.kontakt.

ZDARMA ROZŠÍŘENÍ VAŠICH SLUŽEB VE VAŠEM SALONU

Zavřít Zavřít
Prodávající
Marety
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!