Home Zdraví, kosmetika Kosmetické služby ODSTRANĚNÍ TETOVÁNÍ
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

ODSTRANĚNÍ TETOVÁNÍ

Ústecký kraj
15. 7. 2017 - 20:30
500 Kč
Prodávající

Popis

Odstranění nežádoucího tetování,také stařeckých a pigmentových skvrn a nevhodně provedeného permanentního make-upu.

Laserový paprsek Q–switched Nd: YAG laseru proniká hluboko do kůže a rozstřelí tmavé pigmenty na malé částečky, které jsou následně za pomoci bílých krvinek vstřebány a zpracovány lymfatickým systémem.Díky tomu může být odstraněno i hluboké profesionální tetování. . Počítejte však s tím, že především na profesionální tetování bude potřeba více sezení – pigmentace je totiž uložena ve více vrstvách pod sebou, které je třeba rozbít postupně. Čím je tetování starší, tím jsou výsledky ošetření lepší a rychlejší. Dobře se odstraňují zejména barvy černá, hnědá, modrá, červená.

Nízká absorpce laseru v okolních tkáních podstatně snižuje riziko nežádoucích vedlejších účinků, jako je hypopigmentace a jiné změny na kůži.

Pro běžné amatérské tetování je třeba v průměru 1–3 sezení, u profesionálního tetování je potřeba v průměru 3–5 sezení, někdy více. Mezi jednotlivými zákroky musí být pauza alespoň 4-8 týdnů.

Nd: YAG laser také efektivně a bezpečně pomůže, pokud řešíte nežádoucí pigmentové skvrny. Při odstraňování pigmentových skvrn je nutno počítat taktéž s více ošetřeními, zpravidla 2–4 podle povahy pigmentace.

Pro většinu klientů není laserové odstranění tetování a odstranění pigmentových skvrn nijak bolestivé. Ošetření je vnímáno jako „štípnutí“. Ve většině případů není nutné znecitlivění, v případě potřeby je možno použít za příplatek znecitlivující mast.

CENA je závislá na velikosti tetování,probarvenosti/je rozdíl,zda máte pouze obrysy či vybarvený obrázek/ a barvě.
Uvedená cena je cca na ne zcela probarvené tetování o velikosti cca 5x5cm.Po zaslání fotografie Vašeho tetování e-mailem Vám ráda cenu sdělím přesněji.

ODSTRANĚNÍ TETOVÁNÍ

Zavřít Zavřít
Prodávající
Radka Čermáková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!