Home Zdraví, kosmetika Kosmetické přípravky Zubní pasta s aktivním uhlím
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Zubní pasta s aktivním uhlím

Hlavní město Praha
28. 2. 2021 - 12:15
180 Kč
Prodávající

Popis

Zubní pasta s Aktivním Uhlím

Přírodní zubní pasta s bělícím a antiseptickým účinkem pro každodenní ústní hygienu a péči o zuby.

Přírodní aktivní složky: rostlinné aktivní uhlí (3%), prášek z vaječných skořápek, extrakt z aloe vera (1%), extrakt ze zeleného čaje, esenciální oleje: pomeranč, máta, eukalyptus, čajovník.

Aktivní složka černé uhlí: konkrétně se podílí 3% z celkové hmotnosti pasty, tato důležitá složka funguje jednak jako abrazivo, které má bělící efekt, a také dokáže na sebe vázat i nečistoty a bakterie, které pak vyplavuje ven.

Další důležitou složkou zubní pasty jsou abraziva, která zuby čistí, vyhlazují a bělí. K tomuto účelu slouží v našem případě prášek z vaječných skořápek (chemické označení uhličitan vápenatý, calcium carbonate). V současné chvíli jsme jedna z mála společností, která používá tuto přírodní formu vápence. Dále je v pastě obsažen oxid křemičitý, což je šetrný čisticí prostředek vhodný pro citlivé zuby.

Další aktivní složkou je extrakt ze zeleného čaje (camellia sinensis). Je to komplex polyfenolických antioxidantů a funguje opět antibakteriálně – brání tvorbě bakteriálních povlaků na zubech a tvorbě zubního kazu.

Mezi další ingredience patří pěnidla - používáme směs velmi jemných a šetrných pěnidel (tenzidů) jako je Olive amphoacetate (pěnidlo vyrobené z olivového oleje) a cocobetain (surovinou pro výrobu je kokosový olej), na rozdíl od běžně dostupných SLS pěnidel (sodiumlaurylsulfáty). Tenzidy snižují povrchové napětí na povrchu zubů a tím pomáhají odstraňovat nečistoty.

Další skupinou přidaných látek jsou esenciální oleje, které slouží jednak jako aktivní látky a také určují chuť a vůni. Mají zejména antibakteriální a protizánětlivou funkci.

Zubní pasta s černým uhlím obsahuje tyto esenciální oleje: mátový olej, pomerančový olej, eukalyptový olej a čajovníkový olej.

Sladidla použitá v pastě jsou: stévie (steviol glykosidy) + sukralosa + sorbitol

Přidaný mentol má chladivý osvěžující efekt.

Pasta vhodná pro vegetariány.

Neobsahuje palmový olej.

Použití: nejlépe po každém jídle, minimálně 2x denně. Upozornění: uchovávejte mimo dosah dětí. Není určeno pro vnitřní použití. Skladování: na suchém místě při pokojové teplotě.

Zubní pasta s aktivním uhlím

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ladislav Frolík
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!