Home Zdraví, kosmetika Kosmetické přípravky Zubní pasta s Aloe vera
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Zubní pasta s Aloe vera

Hlavní město Praha
28. 2. 2021 - 12:13
180 Kč
Prodávající

Popis

Zubní pasta s Aloe vera

Přírodní zubní pasta s bělícím a antiseptickým účinkem pro každodenní ústní hygienu a péči o zuby.

Přírodní aktivní složky: extrakt z listů aloe vera (až 4%), prášek z vaječných skořápek, extrakt ze zeleného čaje, esenciální oleje: pomeranč, máta, eukalyptus, čajovník, hřebíček.

Aktivní složka Aloe vera: její podíl představuje 4% z celkové hmotnosti pasty. Aloe vera má silné antimikrobiální vlastnosti a proto působí velice účinně při odstraňování plaku. Odstraňuje bakterie ze zubů, zabraňuje onemocnění a podráždění dásní. Aloe Vera má vliv zesílení skloviny a prevenci dutin. Extrakt z Aloe vera má antioxidační vlastnosti.

Dalšími složkami jsou pěnidla - používáme směs velmi jemných a šetrných pěnidel (tenzidů) jako je Olive amphoacetate (pěnidlo vyrobené z olivového oleje) a cocobetain (surovinou pro výrobu je kokosový olej), nepoužíváme běžně dostupná SLS pěnidla (sodiumlaurylsulfáty). Tenzidy snižují povrchové napětí na povrchu zubů a tím pomáhají odstraňovat nečistoty.

Další důležitou složkou zubní pasty jsou abraziva, která zuby čistí, vyhlazují a bělí. K tomuto účelu slouží v našem případě prášek z vaječných skořápek (chemické označení uhličitan vápenatý, calcium carbonate). V současné chvíli jsme jedna z mála společností, která používá tuto přírodní formu vápence. Dále je v pastě obsažen oxid křemičitý, což je šetrný čisticí prostředek vhodný pro citlivé zuby.

Další specialitou je extrakt ze zeleného čaje (camellia sinensis), který je další aktivní složkou pasty. Zelený čaj představuje komplex polyfenolických antioxidantů a funguje opět antibakteriálně – brání tvorbě bakteriálních povlaků na zubech a tvorbě zubního kazu.

Další skupinou přidaných látek jsou esenciální oleje, které slouží jednak jako aktivní látky a také určují chuť a vůni. Funkci mají zejména antibakteriální a protizánětlivou.

Zubní pasta s aloe vera obsahuje tyto esenciální oleje: mátový olej, pomerančový olej, eukalyptový olej a čajovníkový olej, hřebíčkový olej.

Sladidla použitá v pastě jsou: stévie (steviol glykosidy) + sukralosa + sorbitol

Přidaný mentol má chladivý osvěžující efekt.

Pasta vhodná pro vegetariány.

Neobsahuje palmový olej.

Použití: nejlépe po každém jídle, minimálně 2x denně. Upozornění: uchovávejte mimo dosah dětí. Není určeno pro vnitřní použití. Skladování: na suchém místě při pokojové teplotě.

Zubní pasta s Aloe vera

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ladislav Frolík
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!