Home Zdraví, kosmetika Kosmetické přípravky Chemický peeling 30% kyselina mléčná 250 ml - Prof Face Care
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Chemický peeling 30% kyselina mléčná 250 ml - Prof Face Care

Celá ČR
24. 10. 2018 - 14:30
1 608 Kč
Prodávající

Popis

Chemický peeling kyselina mléčná 30 % pH 2.8

Účinky: Kyselina mléčná má podobné účinky jako kyselina glykolová, je však méně dráždivá a měla by být vhodná i pro citlivější pleť a pleť se sklonem k akné.

Aplikace:
1.) Důkladně odličte pleť, naneste v tenké vrstvě na celý obličej, k aplikaci použijte štětec nebo jej naneste konečky prstů. Ruce po aplikaci umyjte mýdlem.
Během aplikace dávejte velký pozor, aby nedošlo k zásahu očí.


Doba působení: chemický peeling nechejte působit při první aplikaci 4-5 minut, aplikace opakujte každých deset dní po dobu dvou měsíců, pleť může po aplikaci mírně zrudnout, loupat se. Každou aplikací je vhodné interval doby působení prodlužovat o 1- 2 min, ovšem nepřekračujte dobu působení 11 minut.


2.) Neutralizace: připravte si předem několik odličovacích vatových tampónků. Krouživými pohyby naneste neutralizační gel a nechte působit 2-4 min, opakujte postup, dokud není pleť čistá.


3.) Naneste na pleť mastnější krém, či vazelínu, bezprostředně po aplikaci může být pleť mírně začervenalá, během několika následujících dní se může olupovat, nepoužívejte peelingy, neloupejte zbytky kůže, mohlo by dojít k zatržení. Nechejte pleť, ať se sama zregeneruje. Nenanášejte na čerstvě zanícená ložiska nezhojené stroupky po akné.


den aplikace 4-5 min.
11.den od první aplikace 6-7 min.
21.den od první aplikace 8-9 min.
31.den od první aplikace 10-11 min.

Součástí sady je gelové neutralizační tonikum

Gelové tonikum je určeno pro zastavení působení ovocných kyselin během dokončovací procedury chemického peelingu. Zklidňuje, chrání a zpevňuje pokožku.

Použití: Naneste neutralizační gel houbou, gázou nebo kartáčkem na kůži ve směru od periferie do centra v následujícím pořadí: na tvář, bradu, spánky, čelo (v pořadí,v kterém jste nanášeli chemický peeling ). Nechte působit 2-3 minuty. Opláchněte vodou.

Chemický peeling 30% kyselina mléčná 250 ml - Prof Face Care

Zavřít Zavřít
Prodávající
Pavla Míšková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!