Home Zdraví, kosmetika Kosmetické přípravky Pravá konopná mast Velice silná a účinná
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Pravá konopná mast Velice silná a účinná

Celá ČR
6. 4. 2018 - 15:07
250 Kč
Prodávající

Popis

Nabízím čerstvou, domácí konopnou mast, né jen tak ledajakou. Mast jsem nevyráběl kvůli zisku, ale z úplně jiných důvodů.
Mast je vyráběna déle než měsíc, dle receptu "tety" "bushky", který jsem ovšem mírně upravil z důvodu zdravého rozumu, který mi zkrátka nedovolil nechat mast "zplesnivět", jak se
v původním receptu uvádí, nechal jsem to zkvasit, ale né zplesnivět. Plíseň není nikdy dobrá. Navíc teplotu jsem udržoval okolo 85-90°C tudíž max. šetrnost k účinným látkám. Jelikož mám sám zdr. obtíže, tak mohu spolehlivě říct: FUNGUJE a naprosto úžasně, že mě po ní přestanou zuby bolet, a zlepší se mi spánek, to jsem opravdu nečekal.
Ptejte se na co chcete, poradím, pomůžu, vysvětlím. Množství je cca 130ml/1ks. K výrobě jsem použil, lékařskou vazelínu z lékárny, a nejkvalitnější konopí. (lékařský model Skunk1 ze Sensiseeds banky ) Pěstováno v BIO podmínkách.
Nehodlám vás přemlouvat, ale berte dokud je, účinnější mast vám za tu cenu asi nikdo neprodá. V ceně je zahrnuta i doprava. Mast je v malých skleněných zavařovačkách, od jogurtu.

Pravá konopná mast Velice silná a účinná

Zavřít Zavřít
Prodávající
Michal Konopný
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!