Home Zdraví, kosmetika Kosmetické přípravky Kur-a-san
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Kur-a-san

Celá ČR
2. 11. 2018 - 09:05
400 Kč
Prodávající

Popis

KUR-A-SAN je Bylinkový krém s vysoce hodnotnými éterickými, oleji, r rozmarýnem, levandulí a heřmánkem.

Bolesti hlavy a migréna: vezměte na prst trochu Kur-a-sanu a vmasírujte ho do kůže na čele, spáncích a zátylku a lehněte si. Po krátké době zjistíte, že bolesti ustupují. A to bez léků a bez vedlejších účinků.

Nachlazení: vmasírujte trochu Kur-a-sanu pod nos a ten okamžitě uvolní dýchací cesty a nosní dutiny.

Při těžším nachlazení: krátce před spaním si vmasírujte Kur-a-san na prsa, trochu na čelo a do nosu. Éterickými oleji se vám okamžitě uvolní dýchací cesty, heřmánek a levandulové extrakty se vstřebají do kůže a jsou dále přemísťovat k postiženým orgánům. Sekrety povolí, takže na druhý den ráno bez problémů budete vykašlávat, a to bez křečových a bolestivých záchvatů kašle.

Zápěstí, loketní a ramenní klouby, kolena a kotníky: Artritis - artróza. Kdy jsou klouby již poškozené úbytkem kloubního maziva, můžete jíst želatiny kolik se vám chce, ale tím už vaše kloubní mazivo nezachráníme. Což je jednou pryč, to je pryč! Namasírujte Kur-a-sanem 2x denně postižená místa tzn. 1x ráno a večer deset dnů. Po této desetidenní kúře pocítíte jak se stav zlepšil tím, že budete moci lépe klouby pohybovat a bolesti budou stále slabší. Vy nechcete žádné bolesti, chcete se lépe pohybovat a to dosáhnete jedinečným složením Kur-a-sanu.

Křečové žíly a zánět žil: křečové žíly mohou být velmi bolestivé. Než se rozhodnete pro operační zákrok, zkuste čtrnáctidenní kúru s Kur-a-sanem. Čtrnáct dní 2x denně. 1x ráno a večer krátce před spaním vmasírujte Kur-a-san na postižená místa. Pozor: při vtírání Kur-a-san na dolní končetiny ve velmi slabé vrstvě a vždy zdola nahoru směrem k srdci. Maximálně 3-4 minuty můžete masírovat postižená místa. Pokud řádně projdete touto 14 denní kúrou slibuji vám, že vaše problémy budou ustupovat až úplně zmizí.

Obsah: 500 ml

Kur-a-san

Zavřít Zavřít
Prodávající
Maxmilián
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!