Home Zdraví, kosmetika Kosmetické přípravky Sérum hydratační 15ml Lambre
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Sérum hydratační 15ml Lambre

Celá ČR
22. 11. 2016 - 11:34
349 Kč
Prodávající

Popis

Omlazující Sérum – Intenzivní hydratace

Nabízíme Vám efektivní omlazující kurz s použitím přípravků z řady Intensive Line. Kosmetika je elixírem mládí, který přidává pleti zdraví a energii. Pro maximální výsledek je ideální doba čtrnácti dnů, během nichž se zlepší vnější vzhled pleti, která ztratila pružnost, vyhlazuje vrásky a pleť dostává čerstvý vzhled.


Sérum je určen pro velmi suchou a dehydratovanou pokožku. Zabezpečuje hluboké oživení a výživu pokožky. Serum může být použit i při spálení vlivem slunečního záření. Při použití séra za účelem změkčení velmi suché pokožky není omezení věkem.

Sérum s oleje a vitamíny na pleť je dokonalým připravkém pro citlivou, suchou pleť a pleť ztrácející pružnost.

Pleťové sérum obsahuje oleje a vitamíny na pleť.

Olej Saflora obsahuje více než 70% linoleové kyseliny, která vytváří ochrannou lipoidní vrstvu na povrchu pokožky a zabraňuje tak její dehydrataci.

Rakytníkový olej je důležitý pro zdravý vývoj a správné fungování pokožky.

Olej z australského ořechu zjemňuje, hydratuje, podstatně zpomaluje procesy stárnutí pokožky. Je nepostradatelný svým účinkem v boji s volnými radikály.

Oleje z broskvových pecek a sladkých mandlí jsou obzvláště bohaté na obsah oleinové kyseliny (více než 70%) a vitamín E. Dobře se vstřebávají a mají protizánětlivé účinky. Změkčují a hydratují pleť.

Olej z pšeničných klíčků vyživuje a hydratuje pleť, a také účinně bojuje s vráskami , a to zejména díky vysokému obsahu bílkovin, vitamínů a nenasycených mastných kyselin.

Způsob použití: Každý večer za 30 – 60 min. před spánkem aplikujte na předem očištěnou pleť oblasti obličeje, krku a dekoltu a krouživými pohyby masírujte do úplného vstřebání. Není určen pro plet kolem očí. Neobsahuje konzervanty. Největšího efektu je dosahováno při pravidelné každodenní aplikaci přípravku v průběhu 30 dní každé 2-3 měsíce

Sérum hydratační 15ml Lambre

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jaroslava Khaurová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!