Home Zdraví, kosmetika Kosmetické přípravky Retinol + Mg denní krém Belitacosmetics.cz
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Retinol + Mg denní krém Belitacosmetics.cz

Celá ČR
20. 2. 2017 - 15:05
279 Kč
Prodávající

Popis

Popis výrobku:

RETINOL + Mg je silný nástroj v boji proti vráskám souvisejících s věkem. Retinol - urychluje obnovu buněk, vyhlazuje a redukuje vrásky. Hořčík (Mg) - uvolňuje obličejové svaly a posiluje podpurná vlákna kůže. Retinol je čistá a zároveň nejsilnější forma vitamínu A, která hraje důležitou roli při vytváření struktury pokožky. Již léta je součástí anti-aging kosmetiky. (nově vzniklá medicínská specializace, jejímž cílem je dosáhnout co nejlepšího možného zdravotního stavu a zároveň zbrždění procesu stárnutí organismu. Tato medicína omlazuje lidský organismus zevnitř i navenek a zabývá se také drobnými nuancemi a problémy, které se v rámci klasické medicíny vůbec neřeší.)
Tento super vitamin objeven v roce 1913 proniká hluboko do pokožky a patří mezi nejlepší v navození omlazujících účinků. Díky vysokému obsahu účinných vitamínů stimuluje produkci kolagenu a kyseliny hyaluronové, což vede k zásadní redukci všech vrásek bez ohledu na jejich stádium.

Denní krém Retinol + Mg dokonale chrání pokožku před škodlivými vlivy, špatným počasím v zimě, před slunečními paprsky v létě. Vrásky vyhlazuje nejen povrchové, ale svou vypínací funkci má do hloubky, je vhodný zejména pro věkovou kategorii 40+. Zvyšuje pružnost pleti, má silný liftingový účinek.

Účinky:

- vyhlazuje vrásky

- hydratuje

- zvyšuje pružnost

- extrémní výživa


Hlavní účinné složky:

- hořčík

- ricínový olej

- retinol

- extrakt z fazolí Vigna Acontifolia

- ochranný faktor SPF 10

- minerální voda

- kyselina skořicová


Typ pleti: vhodné pro suchou pleť 40 +

Jak aplikovat:

Naneste ráno na očištěnou pleť, nejdříve doporučujeme použít Tonikum Retinol, po té aplikujte denní krém a lehce vmasírujte.

Retinol + Mg denní krém Belitacosmetics.cz

Zavřít Zavřít
Prodávající
Pavla Míšková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!