Home Zdraví, kosmetika Kosmetické pomůcky DERMAVÁLEČEK
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

DERMAVÁLEČEK

Celá ČR
6. 2. 2019 - 16:33
249 Kč
Prodávající

Popis

Dermatologický váleček slouží především pro regeneraci pokožky.

Nabízíme dva druhy. Dermaváleček s délkou jehliček 0,25mm, který se používá na pleť za účelem odstranění vrásek a dermaváleček s délkou jehliček 0,5 mm, který je určen především pro odstranění strií a jizviček (např. po akné).

Dermaváleček je nový, nepoužitý a sterilně zabalený.

Zakoupeno na http://www.janko-beauty.cz/dermavalecek.html, kde můžete také shlédnout ilustrační video, jak dermaváleček správně používat.

Jedná se o miniinvazívní metodu ošetření Vaší pleti a také jiných části těla.
540 mikrojehel různých délek způsobuje vlastně malé zranění pokožky. Ta se brání v místě vpichu zvýšenou tvorbou kolagenu a tak pokožka dostává tu správnou elasticitu. Působí na vrásky, na celulitidu, pigmentové skvrny a pod. Doporučujeme pro zvýšení účinnosti použít kyselinu hyaluronovu nebo hydratační krém.

Návod k použití:
• Před každým ošetřením doporučujeme pokožku ošetřit lihem na lihovou kosmetiku, či konzumním lihem. Jedná se vlastně o dezinfekci pokožky. Váleček ošetřete také a můžete ho před aplikací i po aplikaci přelít vodou o teplotě cca 80 °C. Jinak hrozí, že se Vám do mikrozranění dostane nějaký patogen.
• Ošetřované místo přejíždějte 4-5x ve vertikálním směru, 4-5x v horizontálním směru a poté 4-5x napříč (diagonálně).
• Intenzitu tlačení na váleček zvolte podle ošetřované partie. Na obličeji pouze jemně přejíždějte, při ošetřování jiných tělesných partií můžete intenzitu zvýšit.
• Ošetření jedné partie provádějte maximálně 2 - 3x týdně, ať má pokožka dostatečný čas na regeneraci (platí hlavně u intenzivněji ošetřovaných tělesných partií).
• Pokud používáte kyselinu hyaluronovou či jiný krém, nanášejte bezprostředně po použití válečku.

DERMAVÁLEČEK

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jan Kotásek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!