Home Zdraví, kosmetika Kosmetické pomůcky LASEROVÝ DIODOVÝ PŘÍSTROJ KES -145
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

LASEROVÝ DIODOVÝ PŘÍSTROJ KES -145

Hlavní město Praha
30. 12. 2017 - 20:25
199 000 Kč

Popis

Nabizime nový profesionální účinný systém pro odstranění ochlupení pro všechny fototypy kůže a ochlupení, včetně tenkých a světlých chloupků.
Účinnost odstraňování je dosažena díky použití unikátního chladícího safíru, který má vestavěný chladicí systém. Díky teplotě safíru - 0~3°С se klienti cítí velice komfortně v průběhu celé procedury.
Působení laserového paprsku přímo na folikuly chloupků má za následek jejich zničení, a právě tím je docíleno toho, že ochlupení znovu neroste. Vysoká účinnost odstranění folikul chloupků během jedné procedury je možná díky nejefektivnějším ukazatelům (délka vlny je 808 nm) a vysokému výkonu ve špičce (600 W), stejně jako možnosti volby impulsu malé doby trvání (od 3 ms).
Plocha pracovního nástavce 13x13 mm2 dovoluje pracovat i na těch nejhůře dostupných částech těla. Systém pracuje s technologií SHR, což umožňuje dosáhnout velmi rychlé frekvence opakování impulsů až 10 Hz (10 impulsů za sekundu), přičemž je zároveň používána technologie odstraňování ochlupení v pohybu „In-motion“. To je důležité v případě práce s velkými částmi těla. Opracování plochy kůže o rozměrech 10x10 cm trvá od 10 do 25 sec. NEJRYCHLEJŠÍ TECHNOLOGIE SOUČASNOSTI. Díky rychlosti přemisťování ozařovače a postupnému ohřívání folikul je pro pacienta procedura bezpečná, bez vedlejších účinků.
Specifické charakteristiky:
Velmi pohodlný dotykový displej přístroje s inteligentním řídicím systémem dovoluje snadno vybrat parametry, potřebné pro provádění procedury. Pohodlný a dostupný software zabraňuje tomu, aby kosmetolog pochybil. Některé parametry jsou nastavovány s přihlédnutím ke specifikům ošetřované oblasti, fototypu kůže a struktury ochlupení. Přístroj je vybaven vestavěnou automatickou signalizací kontroly teploty a hladiny vody, aby se zabránilo možným rizikům během procedury.
Unikátní patentovaný systém chlazení kompresoru:
polovodič + vzduch + voda dovoluje s přístrojem pracovat non stop 24 hodin denně a 7 dní v týdnu!
Celková kapacita nástavců je 10 000 000 impulsů!
Moderní design přístroje bude překrásnou ozdobou jakéhokoliv kosmetického salonu nebo kliniky.
Systém má evropský certifikát kvality CE.

Paliy Esthetic Clinic
Výhradní distributor
Kiers Science & Technology Co., Ltd.
pro ČR a SR
Na Švihance 1476/1 , Praha 120 00

LASEROVÝ DIODOVÝ PŘÍSTROJ KES -145

Zavřít Zavřít
Prodávající
Paliy Esthetic clinic
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!