Home Zdraví, kosmetika Doplňky stravy Colostrum + Cordyceps + Silymarin
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Colostrum + Cordyceps + Silymarin

Hlavní město Praha
28. 2. 2021 - 09:58
490 Kč
Prodávající

Popis

Colostrum + Cordyceps + Silymarin

je doplněk stravy kombinující účinky bovinního (kravského) colostra s bylinnými extrakty Cordycepsu (Housenice čínská) a Silymarinu (extraktu ze semen Ostropestřce mariánského).

Charakteristika: Colostrum (také nazývané mlezivo) je první mateřské mléko, produkované mateřskými žlázami všech savců. Obsahuje unikátní kombinaci více než 200 doposud známých složek.

Mezi nejdůležitější z nich patří imunoglobuliny – protilátky, které aktivují imunitní systém a pomáhají mu bránit se proti virům a bakteriím. Laktoferin a enzymy laktoperoxidáza a lysozym působí antibakteriálně, účinně napomáhají v boji s infekcemi. Obsažené růstové faktory stimulují růst buněk, jejich obnovu, zrání a rozmnožování.

Použité colostrum je zpracováno špičkovou výrobní technologií, která zajišťuje jeho kvalitu a vysoký obsah imunoglobulinů IgG, který činí 40% z celkového množství bílkovin.

Cordyceps (Housenice čínská) je široce používán v tradiční čínské a tibetské medicíně. Jedná se o léčivou houbu, která dostala svůj název podle charakteristického tvaru.

V Cordycepsu jsou obsaženy bílkoviny, tuky, sacharidy, vlákniny i minerální látky. V tradiční medicíně je využíván na podporu imunity a zlepšení funkce jater

Použitá forma extraktu výrazně urychluje účinek této složky.

Silymarin (extrakt ze semen Ostropestřce mariánského) má příznivé účinky při detoxikaci organismu a jako přírodní antioxidant. Napomáhá přirozené obranyschopnosti a odolnosti organismu. Je využíván rovněž pro podporu normálního trávení a normální funkci jater. Podporuje funkci trávicí soustavy.

Každá tobolka obsahuje 450 mg směsi Colostra, Cordycepsu a Silymarinu. Přípravek EC Colostrum + Cordyceps + Silymarin je určen k prevenci i jako podpora při akutních stavech.

Složení:

Bovinní colostrum, Cordyceps Sinensis (Housenice čínská), Silymarin (Silybum Marianum extrakt) 80%, přídatné látky: stearan hořečnatý, složení tobolky: želatina, oxid titaničitý

Dávkování: 2 tobolky denně (nejlépe večer před jídlem zapít dostatečným množstvím tekutiny).

Upozornění:

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. V době těhotenství a kojení, nebo v případě potřeby doporučujeme vhodnost užívání konzultovat s vaším lékařem. Není určen dětem do 3 let. Obsahuje mléko a mléčné deriváty.

Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek obsažených v produktu.

Skladování:

Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C. Ukládejte mimo dosah dětí.

Hmotnost tobolky: 552 mg + 2%

Hmotnost obsahu:16,5 g + 5 % (30 cps)

Colostrum + Cordyceps + Silymarin

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ladislav Frolík
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!