Home Zdraví, kosmetika Doplňky stravy Trápí vás karpální tunel, tenisový loket? Hrozí vám operace?
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Trápí vás karpální tunel, tenisový loket? Hrozí vám operace?

Celá ČR
14. 6. 2023 - 02:37 (upraveno)
8 500 Kč
Prodávající

Popis

Máte jednostrannou práci, např. celý den u PC? Poznamenala vás každodenní práce s myší tak, že vám dokonce hrozí operace? Potřebujete pracovat, ale bolest ruky je čím dál větší a bojíte se, že skončíte na operačním stole? Už vám doktor řekl, že po operaci budete mít ruku minimálně půl roku doslova vyřazenou z provozu?

Nemůžete si operaci a následnou půlroční rehabilitaci dovolit, protože prostě potřebujete pracovat? Už jste zkusili všemožné mastičky a přípravky, ale nic vám nepomohlo?

Ať vás trápí cokoli z důvodu jakékoli jednostranné práce – karpální tunely, tzv. tenisový loket, a na zánět šlach vám nezabírají naprosto žádné chemické léky, pomohu vám!

Nabízím čistě bylinný přípravek bez chemie, na jehož přesném složení jsem pracoval celkem 4 roky! Výsledkem je unikátní přípravek, díky kterému pocítíte úlevu již po týdnu užívání, a to i v případě, že vás bolí ruka už např. 2 roky a doktor vám řekl, že jediná cesta je operace!

Přípravek namíchaný pečlivě v této formě není levný, ale pomůže vám na 100%! Ještě jsem neměl pacienta, kterému by tento bylinný přípravek nepomohl! Doslova vám opraví poškozenou tkáň!

Díky tomuto přípravku se zcela vyhnete operaci!

V případě zájmu stačí vyplnit kontaktní formulář a já Vám zavolám.

Trápí vás karpální tunel, tenisový loket? Hrozí vám operace?

Zavřít Zavřít
Prodávající
J. Tichý
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!