Home Zdraví, kosmetika Doplňky stravy FitLine Basics - měsíční balení
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

FitLine Basics - měsíční balení

Hlavní město Praha
16. 9. 2019 - 17:11
1 700 Kč
Prodávající

Popis

Kdo by nechtěl být fit a každý den dosáhnout něčeho velkého? To však znamená, že naše tělo potřebuje určité živiny. FitLine Basics obsahuje důležité vitamíny, vlákninu z ovoci, zeleniny a obilovin; sekundární rostlinné látky a enzymy; hodnotné bylinné extrakty a kyseliny živých mléčných bakteriálních kultur.
 NTC podporuje optimální příjem živin
 bohatý na vitamín C a selén, přispívá k normální funkci imunitního systému
 bohatý na vitamín E a C
Basics je základní suplementací produktů Fitline. !!!Neobsahuje kofein!!! VHODNÉ TAKÉ PRO VEGETARIÁNY A VEGANY – NENÍ BALENO V ŽELATINOVÝCH KAPSLÍCH
Basics je úplně první formule plná vitamínů, vlákniny z ovoce, zeleniny a obilovin, kterou FItline vyvinul. Z této produktové řady se později vytvořil PowerCocktail, který navíc obsahuje kofein. Dále Basics obsahuje např. sekundární rostlinné látky a enzymy, hodnotné bylinné extrakty a kyseliny živých mléčných bakteriálních kultur. Při výrobě byla také využita unikátní technologie NTC zajišťující optimální příjem všech přijatých živin. Navíc je Basics bohatý na vitamin C a Selen, čímž podporuje správnou funkci imunitního systému. Nicméně také zde naleznete mnoho dalších minerálních látek a vitaminů jako jsou např. vitamin E a již zmíněný vitamin C chránící naše buňky před oxidačním stresem.
Příchuť: pomeranč
Bez lepku,Bez laktózy
PATENTOVÁNO
ZDROJ VLÁKNINY

Chcete na každý produkt 20% slevu? Stačí se zdarma zaregistrovat.

FitLine Basics - měsíční balení

Zavřít Zavřít
Prodávající
Petr Gabera
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!