Home Zdraví, kosmetika Doplňky stravy Factor Base Kids vitamínové žvýkací tablety pro děti
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Factor Base Kids vitamínové žvýkací tablety pro děti

Hlavní město Praha
18. 9. 2019 - 18:43
705 Kč
Prodávající

Popis

Doplněk stravy (60 žvýkacích tablet s příjemnou vanilkovo-jahodovou příchutí) s vitaminy a minerály pro děti určený především k posílení obranyschopnosti. Je koncipován jako multivitamín, jehož užívání je pro děti příjemné a jednoduché - tablety se rozžvýkají jako bonbóny.
Factor Base Kids byl vyvinut především k doplnění vitaminů a minerálů, nedostatečně zastoupených ve stravě, do dětského organismu a k posílení jeho obranyschopnosti. Nejen pečlivě sestavená skladba vitamínů a minerálních látek, ale také další obsažené složky (extrakt ze šípků, betaglukany atd.) stimulují obranyschopnost organismu. Doporučujeme Factor Base Kids v obdobích zvýšené zátěže pro organismus - tělesné i duševní, v období vyššího výskytu nemocí, v období rekonvalescence a zejména v zimě a na jaře, kdy je nutný zvýšený přísun vitamínů a stopových prvků. Vyvážená kombinace vitamínu C a minerálů mědi se selenem činí z Factor Base Kids mimořádně silný "antioxidační komplex".
Factor Base Kids podporuje zdravý růst a vývoj dětí díky vyváženému růstovému komplexu živin - vitaminy B1, B2, B3, B5, B6, kyselina listová (B9), vitamíny C a D3, vápník, hořčík, zinek, měď, jod. Díky unikátnímu vysoce bioaktivnímu vápníku z mořských řas je Factor Base Kids ideální pro podporu zdraví zubů, kostí a svalů.
Factor Base Kids podporuje také zdraví trávicího systému. Zdrojem obsaženého vápníku je jedinečný přírodní multiminerální komplex ze 100% mořských řas, který obsahuje vysoce bioaktivní vápník a hořčík + řadu dalších stopových prvků. Je všeobecně známo, že vápník přispívá k normální funkci trávicích enzymů. Factor Base Kids má také, díky obsaženým betaglukanům, podpůrný význam pro diabetiky, betaglukany příznivě ovlivňují zejména hladinu cholesterolu v krvi. Obsažené sladidlo - steviol-glykosidy (z rostliny stévie) je rostlinného původu a pro diabetiky zcela bez rizika. Tel: 776829392
Cena: Factor Base Kids: 705,- Kč
Factor Base Kids XXL: 2040,- Kč
K ceně bude připočítáno poštovné dle sazebníku České pošty.
http://www.okg-fit.cz/vseprozdraviakrasu/

Factor Base Kids vitamínové žvýkací tablety pro děti

Zavřít Zavřít
Prodávající
BarboraOKG
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!