Home Zdraví, kosmetika Doplňky stravy Whey Protein iron Scinec nutrition Titan seris profi
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Whey Protein iron Scinec nutrition Titan seris profi

Celá ČR
22. 11. 2018 - 16:40
850 Kč
Prodávající

Popis

Dovolte mi abych vám nabídnul Whey protein od renomované Anglické značky iron Scinec řady Titan profi seris, která je nejvyšší řada kterou, vyrábí. Protein je obohacen o Creatin monohidrát pure a o Glutamine peptid a další micro a macro prvky viz. foto složení z obalu a je dostupný v těchto lahodných avšak i netradičních formací : Čoko&pomeranč,Malina&bílá čokoláda,Malina&kokos,Piňakoláda, a v Tradičních příchutích :Banán,Kokos,Višeň vše je v instantní podobě stačí rozmíchat lžičkou ve vodě, vhodné i do mléka a však berte v potaz vaší dietu, jelikož se budou použitím mléka lišit výživové hodnoty! Balení je 2.250Kg obsahuje 50dávek!!! Pečlivě si přečtěte informace na etiketě a před použitím, pokud si vhodností nejste jistí, tak se poraďte s vaším lékařem. Přípravek je vhodný jako doplněk stravy pro sportovce i pro registrované sportovce, protože neobsahuje látky dopingového charakteru!

V přÍpadě zájmu mně neváhejte kontaktovat na email fresh-BB@email.cz nebo sms na tel 702858243 popřípadě volejte. Osobní odběr samozřejmostí v Kladně, nebo v Praze Metro Veleslavín nebo metro Zličín popřípadě v Trutnově - pouze na dotázání předem!
Cena za jedno 2.250 balení 850,-kč. Pozor sleva! Za 2balení 2.250kg+2.250kg 1600kč! Pro prvních 20zájemců dárek sportovní šejkr zdarma! Možno zaslat poštou, při úhradě poštovného předem na účet. Celou částku včetně poštovného to je 100,-kč. V případě zaslání na dobírku požaduji alespoň uhrazení poštovného 150,-Kč na učet předem.
Pozor veškeré příchutě skladem, v případě většího odběru dostupnost na dotázání! Nevidíte vaší oblíbenou přichuť napište dotaz pokusím se vám vyhovět nebo nalézt alternativní produkt.
Nebojte se dotázat i na další produkty značky BB nutrition ! Rád vám zašlu katalog pdf a možno využití zajímavé slevy na produkty BB nutrition! Možno i Velkoobchodu, informace na požádání.

Whey Protein iron Scinec nutrition Titan seris profi

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jan Hájek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!