Home Zdraví, kosmetika Doplňky stravy Aloe Vera Gel Drink - vitamin C,Hrozen,Jablko,Bylinky
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Aloe Vera Gel Drink - vitamin C,Hrozen,Jablko,Bylinky

Jihočeský kraj
3. 11. 2018 - 19:17
365 Kč
Prodávající

Popis

Hmotnost obsahu: 500 ml

Složení: Aloe Vera Barbadensis Miller gel, kyselina askorbová (vitamin C), xanthan, regulátor kyselosti kyselina citronová, konzervační látky benzoan sodný, sorban draselný.

ESSENS Aloe Vera 99.5% Gel Drink - Vitamin C:
- má příznivý vliv na činnost trávicí soustavy, na pravidelnou střevní funkci, podporuje pohyb střevního obsahu
- přispívá k přirozené ochraně proti mikroorganismům
- napomáhá posílení přirozené obranyschopnosti a posílení imunitního systému
- přispívá ke snížení pocitu únavy a napětí
- pomáhá udržovat normální hladinu glykémie, podporuje syntézu a sekreci inzulínu
- blahodárně působí na ženské orgány, může usnadňovat průběh menstruačního cyklu a tlumit příznaky menopauzy
- působí příznivě na pokožku, vlasy a nehty
- vitamin C má příznivý vliv na tvorbu kolagenu, funkci nervového a imunitního systému i energetický metabolismus

Doporučené dávkování: 15 – 90 ml denně v několika dávkách (1 pol. lžíce = cca 15 ml). Před použitím protřepejte.

Upozornění: nepřekračujte doporučenou denní dávku. Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Nejedná se o léčivo. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy. Není určeno dětem do 3 let věku, těhotným a kojícím ženám. Výrobek není určen k diagnóze, léčení nebo prevenci jakékoliv nemoci. V případě specifických zdravotních potíží konzultujte užívání s vaším ošetřujícím lékařem. Gel Drink neobsahuje aloin, umělá barviva, cukr, lepek ani laktózu.

Vyráběno pod farmaceutickým dohledem.

Aloe Vera Barbadensis Miller
(Aloe pravá) je sukulentní vytrvalá bylina s přízemní růžicí dužnatých a na okraji řídce ostnitých listů. V současnosti se pěstuje v klimaticky vyhovujících oblastech po celém světě. Dužina listů je tvořena bezbarvými buňkami s gelovitým obsahem a je známa svými příznivými účinky, proto se využívá jako doplněk stravy a své místo si našla i v kosmetickém průmyslu. Gel z aloe vera obsahuje aminokyseliny, vitaminy, minerály, enzymy, polysacharidy a mnoho dalších prospěšných látek. Hodnoty těchto látek však nejsou konstantní a liší se především v závislosti na růstových podmínkách. Proto se produkty ESSENS vyrábějí výhradně z Aloe Vera Barbadensis Miller pěstované v BIO kvalitě v přirozeném a neznečištěném prostředí oblasti Jaumave v Mexiku. Rostliny jsou zalévány pouze dešťovou nebo pramenitou horskou vodou bez použití hnojiv, insekticidů nebo herbicidů a nejsou geneticky upravovány.

Metoda Totaloe
je revoluční způsob zpracování aloe vera umožňuje zachovat 200 aktivních látek a více než 75 druhů živin! Kombinuje tradiční ruční zpracování s fázemi zajišťujícími vynikající kvalitu zpracovaného gelu.

Mikronizace
je způsob, kterým se u léčiv, přírodních látek, vitaminů a minerálních látek zvyšuje jejich biologická dostupnost. Jedná se o postupné zmenšování surovin na částice o velikosti několika mikrometrů. Výsledná látka tak díky svému většímu povrchu vytváří předpoklady pro zlepšení a zrychlení rozpouštění v organismu a dosažení vyšší účinnosti doplňku stravy.

Doplněk stravy vyráběný z nejkvalitnější a certifikované Aloe Vera Barbadensis Miller obsahuje 99,5% gel aloe vera a v kombinaci s metodou zpracování Totaloe a mikronizací garantuje maximální možné množství aktivních látek.

Aloe Vera Gel Drink - vitamin C,Hrozen,Jablko,Bylinky

Zavřít Zavřít
Prodávající
Hana Dvořáková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!