Home Zdraví, kosmetika Doplňky stravy Zdravé cévy, dlouhý život
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Zdravé cévy, dlouhý život

Celá ČR
29. 5. 2018 - 17:27
870 Kč
Prodávající

Popis

ZÁZRAK ZDRAVÝCH CÉV.
Peníze přicházejí a odcházejí. Některé INVESTICE ale dokáží ZACHRÁNIT ŽIVOT!
Nejvíce umírají muži od 60 do 75 let na CÉVNÍ PROBLÉMY. Řešením a prevencí je český přírodní doplněk stravy, FACTOR BASE-NO. Pomáhá v oblasti zdraví vašeho srdce a cév, v prevenci civilizačních chorob - rakovina, mozková příhoda, cukrovka, vysoký krevní tlak, křečové žíly, paměť, Alzheimerova choroba, roztroušená sklerosa.
Je to jednoduché a pro všechny dostupné. Stačí užívat jednu skleničku chutného nápoje z unikátních bylinek na noc. Představte si pomyslný kartáček, který z cév vyžene cholesterolové usazeniny a tím vrátí cévám pružnost a průchodnost. A jste jako zamlada. Je to přijatelná nabídka? Je třeba užívat 3 měsíce. V produktu je zakomponován objev, který získal NOBELOVU CENU.
Před užíváním je vhodné připravit organismus na příjem bylinek využíváním jednoho přírodního produktu, např. Emulips forte na pročištění organismu.
ZE ZKUŠENOSTÍ:
-Ucpaná céva je průchodná i bez operace.
Měla jsem jít do Prahy na operaci ucpané cévy na krku. Využívala jsem 2 balení FB NO. Na předoperačním vyšetření mi řekli, že již operace není potřeba, jsem v pořádku. Anna M. Liberec.
-Po operaci kolene jsem při užívání produktů na hubnutí zhubla jen 5kg. Při užívání ještě s FB-NO již 12kg.
-Maminka, 81 let, měla zjištěné nádory na plicích. Odmítla operaci a celý rok užívala Factor Basi a ALFU+. Poslední 2 měsíce ještě FB-NO. Byla na kontrole a nádory již neměla. Po 8 týdnech se jí upravil krevní tlak a cukrovka o 2 stupně.
NOTIFIKACE:
Šarže testována v akreditované laboratoři na mikrobiologickou nezávadnost a nepřítomnost těžkých kovů. Notifikováno na MZ ČR. Schváleno EU. Výrobek jsou oprávněni nabízet pouze školení nezávislí partneři O.K.G., s.r.o. Brno.
BALENÍ: 150g, 400g
M. Turynová, Poradce pro zdraví 03-010289
tel. 731175589

Zdravé cévy, dlouhý život

Zavřít Zavřít
Prodávající
Marie Turynová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!