Home Zdraví, kosmetika Doplňky stravy AKCE-HUBNUTÍ: JSTE NA TOM JAKO JÁ?
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

AKCE-HUBNUTÍ: JSTE NA TOM JAKO JÁ?

Celá ČR
8. 4. 2018 - 16:39
1 290 Kč
Prodávající

Popis

Jdu si koupit na jaře nové oblečení. Jsem v kabince před zrcadlem a s hrůzou sleduji, jaká je realita. Běžně se dost pohybuji a nepovažuji se za silnou. Takto mne ale vidí ostatní. Po zimně je to hrůza. Letos jsem poprvé neobjednávala v tuto dobu produkty na hubnutí. Již jsem to napravila, protože vím, že 1 balení mne zbaví spolehlivě 3kg tuku za měsíc a 1 konfekční velikosti a to je již velmi znát. Ještě nevím, zda si dále objednám, většinou to řeším dvakrát, nebo budu chodit denně do posilovny. 1 vstup je 70,-Kč a je to velmi účinné, ale ?????
Čistě přírodní produkt na hubnutí se jmenuje EMULIPS SLIM od české firmy OKG a je dvousložkový. Kapsle rozpouští tukové usazeniny v buňkách a bylinky v čaji se starají o odchod uvolněných metabolitů z těla, aby nedocházelo k únavě při vyplavování. Letos objednávám již třetí jaro.
Zkusíte to se mnou? Žádné náročné diety. Napíšu Vám odkaz, na kterém si po zaregistrování můžete komplet koupit o 300,-Kč levněji. Zní vám to zajímavě? Cena se sníží na 890,-Kč.
Odkaz na získání slevy a následné možnosti si objednat se slevou:
www.okg-family.cz/front.reg/sponzor/?reg=03-010289

AKCE-HUBNUTÍ: JSTE NA TOM JAKO JÁ?

Zavřít Zavřít
Prodávající
Marie Turynová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!