Home Zdraví, kosmetika Doplňky stravy tibetská houba, kombucha, tibetské krystaly
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

tibetská houba, kombucha, tibetské krystaly

Celá ČR
8. 4. 2019 - 20:28
60 Kč
Prodávající

Popis

HOUBY K DISPOZICI CELOROČNĚ. odkyseleni@seznam.cz
k dispozici slavná tibetská houbička - do mléka, velmi odolné kousky,rychle se množí. chutný kefírek i z krabicového nízkotučného mléka, dlouhodobě lze při neužívání skladovat v lednici, mám vyzkoušeno i půl roku. po vyndání se nastartuje během 2 dní.

v nabídce i kombucha...zajisté všem známá, ta na rozdíl od ostatních obsahuje také kyselinu mléčnou.Kyselejší chuti, zato zdraví nejprospěšnější. Zalejete sladkým čajem a po týdnu máte lahodný kyselkavý nápoj, který lze dále ochutit dle libosti.

nabízím také tibetské krystaly, dávají se do sladké vody, vyrábí šumivou limonádu. Možno dochutit zázvorem či jiným ovocem. Osvěžující nápoj vhodný i pro děti. S mátou je výborné nealko mochito.

Ceny za osobní odběr Ostrava 60kč, poštovné 60kč - i při odeslání více druhů hub

mám houbičky i krystaly namíchané z více zdrojů, což zaručuje maximální různorodost probiotických kultur. Všechny nápoje velmi dobře působí na trávení, dodávají potřebná probiotika a enzymy do střev, kde se nachází až 80% imunity. Zapomeňte na předražené Aktimely a pilulky.
pošta ručí za ztrátu zásilky do výše 680kč, možno sledovat zásilku.Po připsání platby na účet do konce týdne posílám houby... obvykle hned v pondělí či úterý.
Dotazy ideálně mailem na odkyseleni@seznam.cz, tel 604665854 .Info mailem popř. volat po 16 hodině, ne sms. Při odesílání krystalků zasílám podrobný návod a doporučení. Osobní předání v OV Bártovicíc v podvečerních hodinách.(tibetská houba do mléka k předání i v Ostravě Zábřehu). Všechny houbičky se množí a máte je již napořád.

www stránky a informace nalevo od odpovědního formuláře. Na stránkách naleznete i přístroj na výrobu zásadité vody - pro ty, kdo trpí větším překyselením organismu.

tibetská houba, kombucha, tibetské krystaly

Zavřít Zavřít
Prodávající
Radka V
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!