Home Zdraví, kosmetika Doplňky stravy Serapeptáza, Serrapeptase 120000 SPU 90ks
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Serapeptáza, Serrapeptase 120000 SPU 90ks

Celá ČR
15. 11. 2018 - 21:10
945 Kč
Prodávající

Popis

Prodám Enzým Serapeptaza.

Serrapeptáza je nejlepší protizánětlivý enzym, schopný redukovat všechny typy zánětů a může být ještě lepší než nesteroidní protizánětlivé prostředky (NSAID), v současnosti používané k léčbě atrofické artritidy a osteoartritickej artritidy.
Na rozdíl od nich Serrapeptáza nemá žádné vedlejší škodlivé účinky. Již 25 let se používá v Evropě av Asii.
Serrapeptáza je unikátní enzym, který odbourává odpadní bílkovinné produkty v zanícených tkáních a některé bílkoviny tvořící arteriální plak. Je produktem enterobakterie Serratia E 15. V Japonsku se s názvem Danzen registruje jako oficiální léčivo aterosklerózy a ischemické choroby srdeční. Protizánětlivá aktivita serrapeptázy je asi 500-krát vyšší než aktivita ostatních protelytických enzymů.
Serrapeptáza má schopnost blokovat uvolňování bolesti způsobujících aminů ze zanícené tkáně a proto výborně slouží i ke zmírnění silné bolesti. Serrapeptáza hraje důležitou roli v prevenci proti arteriálního plaku a jeho odstraňování. Zesnulý německý lékař, Dr. Hans Nieper,používal Serrapeptázu na léčení arteriálních bloků u svých pacientů, který měli problémy s koronárními tepnami. Také jím léčil případné porážky a srdeční infarkty zapříčiněné nahromaděním plaku, který způsobil arteriosklerózu. Serrapeptáza dokáže rozpustit fibrin v artariálnom plaku jakož i další mrtvé nebo zničeny tkáně bez poškození zdravé tkáně nebo tepen. Dr. Nieper také tvrdil, že Serrapeptáza rozpouští krevní sraženiny a způsobuje zmenšování nebo zmizení křečových žil.
Serrapeptáza se dobře snáší a neovlivňuje žádné jiné léky. Může být velmi nápomocná při následujících potížích.
Serrapeptáza - sama o sobě je velmi účinná - tvrdí i Dr. Nieper, v kombinaci s antibiotiky vede ke zvýšení koncentrace antimikrobiálních léčiv v místě infekce. Bakterie často vytvářejí proces zvaný tvorba biofilmu, který vede k rezistenci na antimikrobiální léky. S cílem překonat takovou bakteriální imunitu dělali vědci mnoho pokusů s nejrůznějšími prostředky inhibujícími baktérie obalené biofilm. Jejich výzkum přišel až k serrapeptázi. Jedna studie dělaná italskými vědci prokázala, že proteolytické enzymy signifikantně zvyšují účinnost antibiotik vůči biofilmu. Testy na vnímavost vůči antibiotikům ukázaly, že serratiopeptidáza výrazně podporuje aktivitu antibiotika ofloxacinu a že může inhibovat tvorbu biofilmu. Ve skupině pacientů léčených Serratia peptidázy bylo zaznamenáno zlepšení nachlazení, ucpaného nosu, zánětu nosní sliznice a ústup paranazálních zastíněného sinu.
Serrapeptáza riedi krv, preto doporučuje sa pred zákrokmi konzultáia s lekárom o vysadení
Serrapeptáza se používá v mnoha zemích jako vysoce účinné alternatívum antibiotik. Léčí zanícené procesy a nejenže bojuje proti zánětu, také zmírňuje bolest a otok, zkracuje dobu hojení a podporuje imunitní systém. Má čistící účinoi. Pomáhá vázat těžké kovy, díky kterým vylučuje tělo jedy (toxiny) a tímto způsobem posiluje imunitní systém, usměrňuje hormonální nerovnováhu a zrychluje hojení tkáně. Účinný enzym poskytuje vhodnou alternativu k salicylátem a také steroidům pro pacienty trpící revmatickou artritidou a širokým spektrem autoimunitních ochrení, které narušují zánětlivou odpověď spolu s ulceróznimi kolitidou, psoriáziou, alergií a některých forem rakoviny. Serrapeptáza je fibrinolytická látka, silnější než jiné, známé alkalické nebo neutrální proteázy, jako např. bromelain, nebo pronáza. Díky této schopnosti ji lze použít ke zlepšení průchodnosti cév, ke zlepšení elasticity cév, ke zlepšení čistících procesů v horních a dolních dýchacích cestách. Vědci prokázali stejně působivé výsledky při léčbě infekcí u pacientů s karcinomem plic po thorakotomiji. Serrapeptáza a cefotiam, antibiotika se širokým spektrem účinnosti proti gram-pozitivních a gram-negativních mikroorganismům, byly aplikovány 35 nemocným s karcinomem plic po thorakotomiji. Pacienti byli rozděleni do dvou skupin. Jediná dávka cefotiamu byla aplikována 17 subjektům ze skupiny I. 18 nemocných ve skupině II užívalo kombinaci cefotiamu a serrapeptázy. Hladina antibiotik v tkáni oproti koncentrací v krvi byla signifikantně vyšší ve skupině se serrapeptázou než ve skupině s jedinou dávkou antibiotik.
Začněte s 1 tabletkou serrapeptázy 1-2 x denně na prázdný žaludek a zvyšujte na 2x2 pokud nenastane zlepšení v průběhu 7 dní, nebo více pokud je nutné. Poté pomalu snižujte, až na 1x1.
Při užíváni se poradte s lékařem.

Serapeptáza, Serrapeptase 120000 SPU 90ks

Zavřít Zavřít
Prodávající
Imrich Toth
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!