Home Zdraví, kosmetika Doplňky stravy Goji Himaliyo - Slevový kód
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Goji Himaliyo - Slevový kód

Zlínský kraj
27. 4. 2021 - 09:19
Dohodou
Prodávající

Popis

Nabízím slevový kupón na skvělou superpotravinu nejvyšší kvality - Goji - Kustovnice čínská.

Nejlepší cena za 750 ml balení - www.himalyo.cz - stačí vložit kód "Himalyo - 8575" při registraci a sleva 10% na celý sortiment Himalyo je trvalá.


Elixír zdraví a dlouhověkosti, ovoce nesmrtelnosti, nejzdravější ovoce na světě, červené diamanty či tajemství krásy a věčného mládí hollywoodských hvězd. Nevíte, o jakém ovoci je řeč? Není to citron, pomeranč ani kiwi. Správnou odpověď nalezneme, podíváme-li se směrem na východ do stínu svahů majestátních Himálají, kde nalezneme kustovnici čínskou neboli rostlinu goji.



Na keřích kustovnice čínské rostou krásné oranžové plody, s jemně nasládlou chutí, obsahující neuvěřitelně vysoké množství vitamínů, minerálů, aminokyselin i antioxidantů. Status nejprospěšnějšího ovoce na světě potvrdilo goji mnoho vědeckých studií. Jeho důkazem je vitalita, dlouhověkost a zdraví čínských mnichů, ale i obyvatel žijících v oblastech provincie Ningxia. Zde toto ovoce, s blahodárnými účinky na lidské tělo i mysl, staví na nejvyšší příčku svého jídelníčku paradoxně spolu s hollywoodskými hvězdami, které si díky jeho pravidelné konzumaci uchovávají a pěstují svoji krásu a vitalitu mládí.

Goji Himaliyo - Slevový kód

Zavřít Zavřít
Prodávající
Renata Karhánková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!