Home Zdraví, kosmetika Poradenství k hubnutí Hubneme do plavek a ještě nám to chutná
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Hubneme do plavek a ještě nám to chutná

Celá ČR
21. 3. 2016 - 14:34
Dohodou

Popis

Ahoj poradím vám jak zhubnout , sám ty koktejly piji a vidím výsledek i když občas zhřeším a neuhlídám se dát si občas dobrou čabajčičku !!

Žijte lépe a ciťte se lépe

SLMsmart Program hubnutí je jednoduchý, uspokojivý a efektivní. Při tolika možnostech hubnutí, které se snaží přitáhnout Vaši pozornost, si můžete být jistí, že jste si vybrali ten správný produkt, který Vám pomůže vést zdravější a šťastnější život.

SLMsmart poskytuje přímý přístup k cvičením a stravě, a také k cenným živinám, které Vaše tělo potřebuje.

SLMsmart Program je navržen tak, aby byl kompletní - plný chutné náhrady stravy v podobě koktejlů, mírných cvičení, dostatku vody a na živiny bohatých potravin. Úroveň Vašeho závazku k SLMsmart programu bude diktovat Váš úspěch. Je Vaše cílová váha na dosah.

Náhrada stravy

Můžete snížit svůj denní příjem kalorií nahrazením snídaně SLMsmart náhradou stravy v podobě koktejlu. Pro zlepšení efektu hubnutí, nahraďte snídaně a jedno z dalších jídel náhradou stravy. Tato jedinečná formula obsahuje tři kvalitní bílkoviny, které Vám pomohou udržet si pocit spokojenosti a zároveň dodají Vašemu tělu 23 vitamínů a minerálů.

Pro zesílení hubnutí, nahraďte dvě jídla denně Náhradou stravy. Do Vašeho denního režimu přidejte 1-2 porce E9 pro zvýšení energie, abyste mnohem jednodušší dosáhli svých cílů hubnutí. Tato jedinečná formula obsahuje tři kvalitní bílkoviny, které Vám pomohou udržet si pocit spokojenosti a zároveň dodají Vašemu tělu 23 vitamínů a minerálů.

Klíčové složky
Proteinová směs: SLMsmart náhrada stravy obsahuje tři zdroje bílkovin: syrovátku, sóju a kasein. Proteiny přispívají k růstu a udržení svalové hmoty. Aminokyseliny ze syrovátkového proteinu se objeví v krvi téměř okamžitě po konzumaci. Následně se objeví aminokyseliny, přítomné v sójovém proteinu a potom kaseinové bílkoviny. Společně tyto energetické složky přinesou Vašemu tělu pocit spokojenosti a připraví je na další den.

Energetická směs: Zdravé sacharidy a tuky, které se nacházejí v SLMsmart náhradě stravy byly formulovány tak, aby se staly palivem pro Váš metabolismus a dodávaly energii, kterou životní úkoly vyžadují . Maltodextrin, řepkový olej a slunečnicový olej jsou jen některé ze složek, které Vám pomůžou udržet správnou hladinu energie, být spokojeným a dosáhnout cílové váhy.

Směs vitaminů a mineralů: Vzhledem k tomu, že SLMsmart náhrada stravy obsahuje důležité živiny, které by se měly nacházet ve vyváženém jídle, včetně vápníku, železa, draslíku a vitamínů skupiny B, může ona působit jako efektivní alternativa k normální snídani, obědu nebo večeři.

Ať už jste u svého pracovního stolu, jedete z práce, nebo relaxujete doma, trávíte většinu svého dne sezením. SLMsmart Program Vás vyzývá k změně tohoto sedavého způsobu života a ke cvičení po dobu nejméně 30 minut, pět dnů v týdnu.

Cvičení

Dokonce i malé množství aktivity zesílí srdce na cestě k posilování Vašeho těla a k zrychlení Vašeho metabolismu. Pokud nemáte formu, je to v pořádku! Každý musí někde začít. Začněte chozením, a čím více se bude zlepšovat Vaše úroveň fitnessu tím budou stoupat i Vaše ambice. Vyhecujte se a začněte běhat, jezdit na kole nebo dělat pěší turistiku. Možnosti jsou nekonečné. Najděte si aktivity, které máte rádi a užívejte si svých 30 minut.

Hubneme do plavek a ještě nám to chutná

Zavřít Zavřít
Prodávající
Zdraví Přednější
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!