Home Zdraví, kosmetika Zdravotní pomůcky Elektronické cigarety - SUPER DÁREK - hezké balení!!!
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Elektronické cigarety - SUPER DÁREK - hezké balení!!!

Hlavní město Praha
29. 9. 2019 - 13:29
700 Kč
Prodávající

Popis

Prodám elektronické cigarety - NOVINKA,velikost téměř klasické cigarety(viz foto č.3)- původní cena: 1.850,-Kč.
Elektronické cigarety jsou zdravou alternativou tradičního kouření tabáku, s mnoha příchuti a různými stupni intenzity nikotinu, obohacující Váš dojem z kouření.
Dvousložková e-cigareta skládající se z baterie a cartridge (náplně) má jednoduchý systém (náplň našroubujete do baterie) a elegantní design.
Cartridge (náplň) má vestavěný atomizér a je na jedno použití, není ji tedy potřeba čistit. Každá náplň vydrží v průměru 330 vdechnutí (cca 2 krabičky klasických cigaret) a můžete si vybrat z 11 příchutí.
Lithiová baterie (dostanete 2 v balení) se podobá tradiční cigaretě jak hmotností tak i vzhledem a je snadno dobíjecí (stačí 1 hodina, aby byla plně nabitá). Větší baterie (hmotnost 10 g, délka 8,3 cm) vydřží až celý den, menší baterie (hmotnost 8 g, délka 7 cm) je ideální na večer. Realistické LED na špičce Vaší e-cigarety svítí s každým vdechnutím stejně, jako u klasické cigarety.
USB nabíjecí sada, kterou tento balíček obsahuje umožňuje snadné dobití doma i v zaměstnání prostřednictvím USB portu Vašeho PC.
Zatímco jednu baterii používáte, můžete druhou nabíjet.
Kromě balíčku obdržíte také vlastní členskou kartu v atraktivním designu kreditní karty, se kterou můžete informovat kohokoliv (počínaje managerem restaurace, správcem letištního personálu konče), že Vaše elektronická cigareta je bezpečná, neprodukuje žádný kouř ani škodlivé látky, je tedy vhodná do všech prostor, kde bylo kouření zakázáno, a to bez obav z pasivního kouření Vašeho okolí.
Obsah balení 2x elektronická cigareta,dobíječka-220V nebo USB,1x náplň natural,zdarma přidám 5x náplň s příchutí:vanilka,mentol atd.Dále mám náplně: natural,vanilka,grep.Ty Vám prodám levně.
Poštovné činí 70,-Kč při platbě předem a na dobírku Vám zboží pošlu,ale po platbě poštovného 125,-Kč předem,jinak již zboží neposílám(velmi špatné zkušenosti s nevyzvednutými zásilkami na dobírku).

Elektronické cigarety - SUPER DÁREK - hezké balení!!!

Zavřít Zavřít
Prodávající
Zdenka
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!