Home Zdraví, kosmetika Zdravotní pomůcky Kyslíková hyperbarická komora je již dostupná i pro Vás!
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Kyslíková hyperbarická komora je již dostupná i pro Vás!

Celá ČR
24. 11. 2020 - 11:43
Dohodou
Prodávající

Popis

Kyslíková barokomora je již dostupná i pro Vás!
Kyslíková barokomora - obchodní model pro zdravotnictví, fitness centra, lázně a RC..
Unikátní účinná procedura pro Vaše zákazníky.
HYPERBARICKÁ OXYGENOTERAPIE.
Co přináší hyperbarická komora nové generace instalovaná v lázních, salónech krásy, fitness centrech a dalších rekreačních zařízeních:

S pomocí hyperbarické tlakové komory můžete zásobit tkáně organismu kyslíkem, a to až do nezbytné úrovně. Již po prvním sezení v hyperbarické komoře se zlepšuje duševní stav, práceschopnost a kvalita života, harmonizuje se spánek a zlepšuje se nálada. Sezení v hyperbarické komoře uklidňují nervovou soustavu, zbavují stresu a neklidu.
Programy proti stárnutí
Fyziologický mechanismus stárnutí je založen na snižování produkce energie v mitochondriích, tvorba této energie je možná pouze s pomocí kyslíku. S přibývajícím věkem se počet mitochondrií zmenšuje, a abychom zpomalili proces stárnutí, je nezbytné zásobit zbývající „energetické továrny“ větším množstvím kyslíku.

Dobrá nálada

Po prvním sezení se zlepšuje duševní stav, práceschopnost a kvalita života, harmonizuje se spánek a zlepšuje se nálada. Sezení v hyperbarické komoře uklidňují nervovou soustavu, zbavují stresu a neklidu.
Omlazení pleti
Kyslíková hyperbarická komora umožňuje dosáhnout téhož výsledku, jako při procedurách injekční kosmetologie (například injekční výplně kyselinou hyaluronovou). Pokožka se zlepšuje nejen vizuálně, ale i strukturně – normalizuje se množství kolagenu a elastinu. Obzvláště efektivní je hyperbarická terapie v období rekonvalescence po plastické operaci.

Krásné vlasy

Výsledek bude vidět již po 3-4 sezeních. Zlepšuje se vlasová struktura, vlasy se přestávají lámat a přestávají vypadávat.
Programy hubnutí
Bez ohledu na metodu, kterou využíváte při hubnutí (diety, fyzická cvičení, léky, chirurgické zákroky), je pro mizení podkožního tuku nezbytné, aby se okysličova

Kyslíková hyperbarická komora je již dostupná i pro Vás!

Zavřít Zavřít
Prodávající
Filip Rajchart
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!