Home Zdraví, kosmetika Parfémy Parfémy, kosmetika Essens- VZORKY VŮNÍ ZDARMA K VYZKOUŠENÍ
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Parfémy, kosmetika Essens- VZORKY VŮNÍ ZDARMA K VYZKOUŠENÍ

Jihomoravský kraj
2. 3. 2016 - 10:54
1 Kč
Prodávající

Popis

Neznáte ještě parfémy a kosmetiku ESSENS? Je na čase to změnit !!! Propadněte kouzelné vůni parfémů dámských i pánských, které vám vydrží vonět po celý den a více !!
Parfémy Essens obsahují 20% vonných esencí, čímž se zařazují mezi parfémy a vydrží vonět opravdu dlouho, kdo vyzkoušel, ví, o čem mluvím.
Máte oblíbenou značku svého parfému za vysokou cenu? Vyzkoušejte parfém od Essens inspirován právě vůní vašeho parfému za skvělou cenu. Parfémy o objemu 15 ml za 200 kč, parfémy 50 ml za pouhých 410 kč.
Vůně Essens jsou inspirovány např. parfémy Dior - Addict, Chloe, Chanel - Coco Mademoiselle, Cerruti, Bvlgari Omnia Crystalline , Christian Dior Jadore a mnoho dalších !!!! Na požádání mohu zaslat celý seznam parfémů.
AKCE PRO VÁS !!! Pro Břeclav, Hodonín a blízké okolí nabízím jedinečnou možnost si osobně vyzkoušet ZDARMA A NEZÁVAZNĚ vzorky 60 vůní parfémů Essens - 40 dámských a 20 pánských vůní. Dále k nabídce řada vyjímečných parfémů ESSENS UNIQUE 50 ml za 695 kč - 2 dámské a 2 pánské vůně, taktéž k dispozici vyzkoušení vzorků vůní ZDARMA. Neváhejte mne kontaktovat na mobil nebo e-mail, ozvu se co nejrychleji. Jakékoliv další informace co by vás zajímaly vám ráda zodpovím.. Budu se těšit na spolupráci s vámi!!!

Parfémy, kosmetika Essens- VZORKY VŮNÍ ZDARMA K VYZKOUŠENÍ

Zavřít Zavřít
Prodávající
Daniela
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!