Home Zdraví, kosmetika Parfémy Parfémy pro pány i dámy s 20% parfémové kompozice
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Parfémy pro pány i dámy s 20% parfémové kompozice

Celá ČR
25. 2. 2017 - 05:57
490 Kč
Prodávající

Popis

Máte rádi parfémy, opravdové parfémy, kvalitní a přitom cenově dostupné pro nás všechny? Tak právě pro Vás tu jsou parfémy od české firmy UNIQ. Nabízíme Vám parfémy inspirující se světoznámými značkami( Hugo Boss, Lanvin, Calvin Klein, Giorgio Armani, Paco Rabbane, BVLGARI, Chloe, Versage, Chanel, Dolce Gabbana, Lacoste, Dior...) V nabídce také máme parfémy, které se inspirují městy jako je např. Monaco, Barcelona, Budapešť,Singapur a další. Všechny naše parfémy obsahují: 20% silně koncentrované parfémové kompozice. Dlouhodobě vydrží vonět jak na oděvu, tak i na pokožce. OSOBNĚ VYZKOUŠENO!!! Při každodenním pravidelném používání, vám parfém vydrží až ROK.Vlastní zkušenost!
Parfémy jsou směsí přírodních esenciálních olejů a dalších aromatických látek, které vydávají specifickou a příjemnou vůni. Parfémy zrají mnoho týdnů, každý jinou dobu, aby bylo dosaženo té nejlepší kvality.
Každý parfém získal certifikát Zhodnocení bezpečnosti kosmetického prostředku a je notifikován v evropském registru CPNP.
Dámské parfémy mají oblé flakony tudíž není žádný problém v jeho uchopení. Pánské parfémy mají flakony hranaté, takže se od sebe liší jednoduchým způsobem.
Z dámských parfémů nabízíme 27 vůní a z pánských 13 vůní. 490kč/50ml NAVÍC, můžete ještě získat slevu 30% která se Vám bude jistě před vánocemi hodit :-) INFORMUJTE SE

Parfémy pro pány i dámy s 20% parfémové kompozice

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jan Hegr
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!