Home Zdraví, kosmetika Kosmetické služby PRODLUŽOVÁNÍ ŘAS,ŘASY,ZAHUŠTĚNÍ ŘAS,UMĚLÉ ŘASY
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

PRODLUŽOVÁNÍ ŘAS,ŘASY,ZAHUŠTĚNÍ ŘAS,UMĚLÉ ŘASY

Celá ČR
18. 4. 2016 - 08:18
500 Kč
Prodávající

Popis

Ráda bych Vám nabídla bezkonkurenční nabídku prodlužování řas se zárukou kvality a za extra zavádějící ceny.
Technika v prodlužování řas metodou řasa na řasu. Tato technika vám nabídne dlouhé, natočené a husté řasy, které působí naprosto přirozeně. Řasy jsou odolné vůči vodě, nevyžadují náročnou údržbu a proto jsou vhodné k dennímu nošení. Technika se provádí s pomocí speciálního lepidla aplikací řasy na řasu, proto jsou takto prodloužené řasy k nerozeznání od přírodních. Pracujis velmi kvalitním materiálem od firmy BLINK LASH STYLIST & CARE, která je jedním z největších výrobců na světě.
(atestovaný SZÚ Praha)
Blink Lashes Vám zajistí neodolatelně dlouhé,husté a natočené řasy.Která z nás by jsi nechtěla pořídit okouzlující pohled nebo se nechtěla probudit již nalíčená?Nabízíme Vám tuto jedinečnou službu založenou na vysoce kvalitních produktech firmy Blink Lashes.
-Jak dlouho prodloužené řasy vydrží?
To závisí na délce cyklu přírodních řas.Přírodní řasy se v průměru obnovují za 9-10týdnů.Maximální životnost prodloužených řas je zhruba 6týdnů.Ovšem ideální je provést doplnění každé 3-4týdny,aby řasy zůstaly stále krásné a husté.Doplnění spočívá v dolepení chybějících řas,které během oněch týdnů vypadly a na jejichž místě vyrostla řasa nová.
Certifikát samozdřejmostí!!!!!!!
NOVÝ SET 850KČ DOPLNĚNÍ 450KČ Praha,Kralupy nad vltavou

PRODLUŽOVÁNÍ ŘAS,ŘASY,ZAHUŠTĚNÍ ŘAS,UMĚLÉ ŘASY

Zavřít Zavřít
Prodávající
Nehtyřasy
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!