Home Zdraví, kosmetika Kosmetické pomůcky Scholl Velvet Smooth WET&DRY do vody nový pošlu
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Scholl Velvet Smooth WET&DRY do vody nový pošlu

Celá ČR
14. 2. 2020 - 17:11
600 Kč
Prodávající

Popis

Pilník na chodidla Scholl Velvet Smooth WET&DRY
Popis elektrického pilníku na chdidla Scholl do vody:
Scholl Velvet Smoooth Wet & Dry je vylepšena tím, že tento pilník je vodotěsný, můžete ho tedy použít pro mokrou i suchou pedikuru. Tento elektrický pilník rychle a jednoduše odstraní ztvrdlou kůži na chodidlech a Vaše chodidla budou měkká a hladká.

Nejlepší volba pro domácí péči o pokožku vašich chodidel. Dobíjecí bezdrátový elektrický pilník Wet & Dry jak na suchou, tak mokrou pedikůru. Lze ho bezpečně používat i pod tekoucí vodou - třeba ve sprše. Disponuje dvěma rychlostními stupni rotace a speciálním povrchem nástavce s jehož pomocí snadno dosáhnete sametově hebkých chodidel bez ztvrdlé kůže, mozolů či otlačenin.
Snadné použití na suchou i mokrou pokožku
Díky vodotěsnému zpracování a bezdrátovému použití v kombinaci se speciálním povrchem nástavceumožňuje bezpečné využití rotačního pilníku na suchou či mokrou pokožku a to dokonce i pod tekoucí vodou. Čímž poskytuje možnost snadného propojení všech výhod jak suché, tak mokré pedikůry. Rychle dosáhnete těch nejlepších výsledků v péči o vaše chodidla, která se vám odvděčí krásným, sametovým vzhledem a hebkým pocitem na dotek.
Bezpečnostní pokyny. Tento pilník na chodidla není vhodný pro osoby s diabetem a špatným krevním oběhem. Použijte pouze s nabíječkou určenou pro dobíjecí pilník na chodidla Velvet Smooth Wet & Dry.
Mohu poslat, volejte nebo pošlete sms na tel. č 736 253 444

Scholl Velvet Smooth WET&DRY do vody nový pošlu

Zavřít Zavřít
Prodávající
Vítězslav Peter
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!