Home Zdraví, kosmetika Doplňky stravy Migrény?Minulost! Alfa a Emulips Forte mě jich zbavily!
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Migrény?Minulost! Alfa a Emulips Forte mě jich zbavily!

Zlínský kraj
13. 12. 2015 - 17:23
810 Kč
Prodávající

Popis

Trápí Vás migrény? Polykáte hrstě prášků, zvracíte, musíte občas na kapačky nebo injekce?
Tak pozorně čtěte:
Jsem zdravotní sestra. Díky 12tkám, nočním a nepravidelnému režimu jsem na migrény trpěla a dost dobře je znám. Vím, jaké vedlejší účinky mají léky proti bolesti, ale bez nich to prostě nešlo! Pokud jsem si nevzala Brufeny včas, kdy začínala tzv. AURA neboli předzvěst záchvatu migrény, bolest se stupňovala a ani nejsilnější léky nezabíraly. Zvracela jsem, musela jsem být ve tmě a v klidu. Jenže někdy člověk "musel do práce " i v takovém stavu a to byl pak mazec!
Hrstěma léků jsem si zničila žaludek a trávení a také játra dostávaly zabrat při filtrování krve , která byla zaplavena jedy z léků proti bolesti - (stačí si přečíst příbalový leták a nežádoucí účinky Brufenu).Díky zaneseným játrům jsem měla od jara do podzimu 7 nebo 8 let otřesné pigmentové fleky.
Na MD v r.2012 jsem se dozvěděla o produktech firmy OKG a slyšela na ně chválu a jak skvěle zabírají. I když jsem tomu moc nevěřila, dala jsem na doporučení a užívala Emulips Forte (na trávení, dobrý spánek, zhubla jsem po něm 9 kg za 2,5 měs.) a jak se blížila AURA - dala jsem si čaj. lžičku Alfy. Po 10 minutách se nejen že bolest nestpňovala, ale začala pomíjet. Pro jistotu jsem si dala ještě jednu lžičku Alfy a migréna byla fuč!!!! Pro mě to byl zázrak. Od té doby jsem každou bolest vyřešila Alfou s Emulipsem Forte. A Navíc! Alfa je vynikající přírodní antibiotikum a antipyretikum ( snižuje horečky) a regeneruje organismus.Mirény se začaly objevovat čím dál míň a v menší míře. Dnes - po 2 letech užívání si troufám říct, že jsem se ZBAVILA MIGRÉN. I když po noční spím jen 1-2 hodiny (nejml. synek ještě nechodí do školky), bolesti jsou FUČ!. Díky těmto bylinným produktům od firmy OKG, které jsou čistě přírodní a zcela bez chemické stabilizace, řeším u své rodiny téměř každý neduh. Mé děti už 2 roky neví, jak chutnají antibiotika, prášky na bolesti a jediné, co kupujeme v lékárně jsou náplasti.
Díky kompletní regeneraci těla včetně jater se mi loni na jaře a ani v létě téměř vůbec neudělaly pigmentové (NEBOLI JATERNÍ) FLEKY.
NETRAPTE UŽ SVÉ TĚLO CHEMIÍ A ZKUSTE SE SVĚŘIT PŘÍRODĚ - TĚLO VÁM TO MNOHONÁSOBNĚ VRÁTÍ

Migrény?Minulost! Alfa a Emulips Forte mě jich zbavily!

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jarmila Křiváková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!