Home Zdraví, kosmetika Doplňky stravy Odstranění magického postižení - prokletí, očarování aj.
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Odstranění magického postižení - prokletí, očarování aj.

Celá ČR
27. 10. 2019 - 10:13

Popis

Jedná se o podobný stav, jen působení je různě silné. Nejslabší je uřknutí, silnější je prokletí a nejsilnější očarování. Napadená osoba, pokud nemá magické ochrany nebo není v magii školená, se takovému napadení těžko ubrání.

Co to vlastně je a jak se jednotlivé praktiky od sebe liší:

UŘKNUTÍ - většinou není uděláno záměrně. Jedná se o osobu, která k vám chová hlubokou zášť a svoje emoce nedokáže udržet na uzdě. Neprojevuje je však verbálně, ale mentálně při setkání s vámi. Pozná se to podle zlého a pronikavého pohledu, kdy se člověku na okamžik udělá až mdlo. Co se v tu chvíli děje? Nenávistná osoba odčerpala vaši energii a její zlá energie se přilepila na vaši auru a do čaker. Tam pak blokuje příjem zdravé energie a takto napadený člověk se cítí nevýkonný, malátný a jakoby nemocný, přes to, že lékaři nic nenajdou.


PROKLETÍ - už je uděláno záměrně, ale neplánovaně, většinou v afektu. Zde se jedná o slovní napadení, které se zapisuje do energetického potenciálu aury až na úroveň duše a tak není li odstraněno, přenáší se i do dalších životů. Prokletí se projevuje v té oblasti, jak bylo určeno osobou proklínající. Pozná se to podle toho, že v jedné z životních oblastí se člověku stále nedaří. Stále jakoby se opakovala stejná nebo velmi podobná situace. Nejde to změnit, ať se člověk sebevíc snaží, dokud prokletí není odstraněno.

OČAROVÁNÍ - je záměrný akt, který je dopředu připravován s cílem dotyčnou osobu poškodit. Většinou se projevuje v oblasti psychiky neodůvodněným strachem, depresemi, i jinými psychickými poruchami, které jsou jen velmi těžko léčitelné klasickou medicínou. Sejmout očarování je obtížné a musí být vykonán velký magický obřad na jeho zrušení.

V dnešní době je zde mnoho takto postižených osob. Ano, zní to jako z jiného světa, ale skutečnost je bohužel taková. Přispívá k tomu také přechod do věku vodnáře. Jednak proto, že se uvolňují tajné informace a část toho co bylo dříve přísně střeženo, je přístupné. To ale způsobuje, že mnoho nezodpovědných lidí si hraje s magií a poškozují lidi kolem sebe.

Odstranění magického postižení - prokletí, očarování aj.

Zavřít Zavřít
Prodávající
Mezinárodní magické online služby
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!